Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №13/38 «Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки)»

Кількість переглядів: 110
Скликання: 8 скликання
Сесія: 13 сесія 26.11.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 26.11.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 13/38
Назва документу: Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки)
Прикріплені файли:
  1. Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будіве (0.05 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

26 листопада 2021 року                      смт Ратне                                            № 13/38

Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки)

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 83, 122, 127, 134-137 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», з метою сприяння соціально-економічному розвитку Ратнівської селищної ради, забезпечення ефективного використання земельного фонду в ринкових умовах та наповнення селищного бюджету, Ратнівська селищна рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Включити до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельні ділянки для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки, код цільового призначення 02.01), які розташовані в межах вулиць Шевченка, Ольги княгині, Короленка, смт Ратне Ковельського району Волинської області, згідно з додатком. 
2. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок, код цільового призначення 02.01), які розташовані в межах вулиць Шевченка, Ольги княгині, Короленка, смт Ратне Ковельського району Волинської області, із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі сільськогосподарського призначення.  
3. Проєкт землеустрою щодо відведення земельних ділянок, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибних ділянок) подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.
 

Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь