Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №13/56 «Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд з метою їх продажу на земельних торгах (аукціоні)»

Кількість переглядів: 129
Скликання: 8 скликання
Сесія: 13 сесія 26.11.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 26.11.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 13/56
Назва документу: Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд з метою їх продажу на земельних торгах (аукціоні)
Прикріплені файли:
  1. Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд з метою їх продажу на земельних торгах (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

26 листопада 2021 року                      смт Ратне                                            № 13/56

Про надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд з метою їх продажу на земельних торгах (аукціоні)

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 122, 134 Земельного Кодексу України, Законом України «Про оцінку земель», враховуючи рішення Ратнівської селищної ради від 04 червня 2021 року № 8/26 «Про включення земельних ділянок в перелік таких, що пропонуються для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд», Ратнівська селищна рада
ВИРІШИЛА:
1. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код цільового призначення 02.01), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Броди, вул. Південна, кадастровий номер 0724281800:02:006:0072, з метою її продажу на земельних торгах (аукціоні). 
2. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки площею 0,2500 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (код цільового призначення 02.01), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Броди, вул. Південна, кадастровий номер 0724281800:02:006:0074, з метою її продажу на земельних торгах (аукціоні). 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь