Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №16/17 «Про затвердження звіту з незалежної оцінки майна »

Кількість переглядів: 117
Скликання: 8 скликання
Сесія: 16 сесія 31.03.2022
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 31.03.2022
Автор: Палій Алла Сергіївна
Номер документу: 16/17
Назва документу: Про затвердження звіту з незалежної оцінки майна 
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження звіту з незалежної оцінки майна  (0.03 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

31 березня 2022 року                        смт Ратне                                              № 16/17

Про затвердження звіту з незалежної оцінки майна 

Керуючись статтею 25 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про оцінку майна, майнових прав та професійну оціночну діяльність», з метою отримання достовірних даних про вартість основних фондів, встановлення їх справедливої вартості на дату балансу, а також здійснення їх переоцінки для цілей бухгалтерського обліку та можливої передачі в оренду, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА: 

1.    Затвердити звіт про оцінку будівлі нежитлового приміщення площею 661,1 кв. м., проведений суб’єктом оціночної діяльності – приватним підприємством «Довіра», з визначення ринкової вартості нежитлових будівель – будівля нежитлового приміщення, яка належить на праві комунальної власності Ратнівській селищній раді та знаходиться за адресою: Ковельський р-н, Волинська обл., смт Ратне, вул. Серпнева, буд. 5 згідно з додатком № 1 (додається).
2.    Затвердити звіт про оцінку приміщення гаражів літ. (Б-1) площею 189, 7 кв. м., проведений суб’єктом оціночної діяльності – приватним підприємством «Довіра», з визначення ринкової вартості нежитлових будівель – приміщення гаражів літ. (Б-1), які належать на праві комунальної власності Ратнівській селищній раді та знаходяться за адресою: Ковельський р-н, Волинська обл., смт Ратне, вул. Серпнева, буд. 5 згідно з додатком № 1 (додається).
3.    Затвердити звіт про оцінку приміщення гаражів площею 46,5 кв. м., проведений суб’єктом оціночної діяльності – приватним підприємством «Довіра», з визначення ринкової вартості нежитлових будівель – приміщення гаражів, які належить на праві комунальної власності Ратнівській селищній раді та знаходяться за адресою: Ковельський р-н, Волинська обл., смт Ратне, вул. Шевченка, буд. 1 згідно з додатком № 1 (додається).
4.    Затвердити звіт про оцінку частини будівлі адмінбудинку Ратнівської селищної ради, приміщення площею 353,5 кв. м., проведений суб’єктом оціночної діяльності – приватним підприємством «Довіра», з визначення ринкової вартості нежитлових будівель – частини будівлі адміністративного будинку, яка належить на праві комунальної власності Ратнівської селищної ради та знаходиться за адресою: Ковельський р-н, Волинська обл., смт Ратне, вул. Шевченка, буд. 1 згідно з додатком № 1 (додається).
5.    Затвердити звіт про оцінку громадського будинку з господарськими (допоміжними) будівлями та спорудами площею 395,0 кв. м., проведений суб’єктом оціночної діяльності – приватним підприємством «Довіра», з визначення ринкової вартості нежитлових будівель – будівлі громадського будинку з громадськими (допоміжними) будівлями та спорудами, які належать на праві комунальної власності Ратнівської селищної ради та знаходяться за адресою: Ковельський р-н, Волинська обл., смт Ратне, вул. Каштанова, буд. 19а згідно з додатком № 1 (додається).
6.    Начальнику відділу – головному бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Аллі Палій здійснити переоцінку основних засобів за ринковою вартістю та забезпечити їх бухгалтерський облік за новою переоціненою вартістю.
7.    Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК
 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь