Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №16/27 «Про надання дозволу на розроблення  детальних планів територій»

Кількість переглядів: 134
Скликання: 8 скликання
Сесія: 16 сесія 31.03.2022
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 31.03.2022
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 16/27
Назва документу: Про надання дозволу на розроблення  детальних планів територій
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу на розроблення  детальних планів територій (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

31 березня 2022 року                         смт Ратне                                             № 16/27

Про надання дозволу на розроблення 
детальних планів територій  

Керуючись статтею 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до статті 12 Земельного кодексу України, статей 8, 16, 19, 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», розглянувши клопотання громадян, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА: 
            
1. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення детального плану території по вулиці Учительській в смт Ратне Ковельського району Волинської області для будівництва індивідуального гаража. 
2. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення детального плану території по вулиці Ковельській в смт Ратне Ковельського району Волинської області. 
3. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на внесення змін до детального плану території частини кварталу № 8 по вулиці Центральній в смт Ратне Ковельського району Волинської області, затвердженого рішенням Ратнівської селищної ради від 23 грудня 2016 року № 9/6, для комерційного призначення. 
4. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на внесення змін до детального плану території частини кварталу № 9 по вулиці Центральній в с. Жиричі Ковельського району Волинської області, затвердженого рішенням Жиричівської сільської ради від 12 лютого 2020 року № 36/8, для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд. 
5. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення детального плану території частини кварталу № 7 по вулиці Шевченка в с. Гірники Ковельського району Волинської області для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд. 
6. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення детального плану території частини кварталу № 13 по вулиці Першотравневій в с. Броди Ковельського району Волинської області для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд. 
7. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення детального плану території частини кварталу № 5 по вулиці Центральній в с. Конище Ковельського району Волинської області для комерційного призначення. 
8. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення детального плану території по вулиці Замковій в смт Ратне Ковельського району Волинської області для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. 
9. Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради забезпечити:
9.1. оприлюднення рішення про надання дозволу на розроблення детальних планів територій;
9.2. проведення громадських слухань для розгляду та узагальнення пропозицій громадськості щодо проєктів детальних планів територій;
9.3. подання проєктів детальних планів територій на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
10. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь