Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №18/13 «Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельних ділянок та надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення цих земельних ділянок»

Кількість переглядів: 100
Скликання: 8 скликання
Сесія: 18 сесія 14.07.2022
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 14.07.2022
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 18/13
Назва документу: Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельних ділянок та надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення цих земельних ділянок
Прикріплені файли:
  1. Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельних ділянок та надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на ро (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

14 липня 2022 року                        смт Ратне                                                 № 18/13

Про включення до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельних ділянок та надання Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення цих земельних ділянок

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 83, 122, 127, 134-137 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», з метою сприяння соціально-економічному розвитку Ратнівської селищної ради, забезпечення ефективного використання земельного фонду в ринкових умовах та наповнення селищного бюджету, Ратнівська селищна рада 

ВИРІШИЛА: 

1. Включити до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельну ділянку орієнтовною площею 0,0626 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код цільового призначення 02.01), яка розташована по вулиці Замковій в смт Ратне Ковельського району Волинської області. 
2. Включити до переліку земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), земельну ділянку орієнтовною площею 0,3633 га для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (код цільового призначення 03.07), яка розташована по вулиці Ковельській в смт Ратне Ковельського району Волинської області. 
3. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначеної для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), орієнтовною площею 0,0626 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код цільового призначення 02.01), яка розташована по вулиці Замковій в смт Ратне Ковельського району Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, що не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі житлової та громадської забудови.  
4. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначеної для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), орієнтовною площею 0,3633 га для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (код цільового призначення 03.07), яка розташована по вулиці Ковельській в смт Ратне Ковельського району Волинської області із земель Ратнівської селищної ради, що не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі житлової та громадської забудови.  
5. Проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради, призначених для продажу у власність на земельних торгах (аукціоні), подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.
 

Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь