Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №18/18 «Про надання громадянці Панасюк Оксані Петрівні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури з метою продажу її у власність»

Кількість переглядів: 73
Скликання: 8 скликання
Сесія: 18 сесія 14.07.2022
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 14.07.2022
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 18/18
Назва документу: Про надання громадянці Панасюк Оксані Петрівні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури з метою продажу її у власність
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянці Панасюк Оксані Петрівні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури з метою продажу її у власність (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

14 липня 2022 року                        смт Ратне                                                 № 18/18

Про надання громадянці Панасюк Оксані Петрівні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури з метою продажу її у власність

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 40, 79-1, 81, 107, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши клопотання громадянки Панасюк Оксани Петрівни від 30 червня 2022 року, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянці Панасюк Оксані Петрівні дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0244 га для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (код цільового призначення 03.10), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вул. 1 Травня, 1 з метою продажу її у власність із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі житлової та громадської забудови.
2. Громадянці Панасюк Оксані Петрівні проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури з метою продажу її у власність подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    

Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь