Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №18/19 «Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення та передачу її в оренду»

Кількість переглядів: 87
Скликання: 8 скликання
Сесія: 18 сесія 14.07.2022
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 14.07.2022
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 18/19
Назва документу: Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення та передачу її в оренду
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення та передачу її в оренду (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

14 липня 2022 року                        смт Ратне                                                 № 18/19

Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення та передачу її в оренду

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 93, 122 Земельного кодексу України, Законом України «Про оренду землі», статтею 55 Закону України «Про землеустрій», статтею 24 Закону України «Про Державний земельний кадастр», статтею 13 Закону України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», розглянувши клопотання сільськогосподарського товариства з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО» від 19 січня 2022 року № 1, Ратнівська селищна рада
ВИРІШИЛА:
1. Затвердити проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (код цільового призначення 01.13) та передати товариству з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО» в оренду земельну ділянку загальною площею 0,6323 га для обслуговування та реконструкції нежитлових виробничих приміщень, яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Жиричі, вул. Затишна (кадастровий номер 0724283000:01:001:0453) строком на 20 років.
2. Установити річний розмір орендної плати за користування земельною ділянкою в розмірі 10 (десять) відсотків від нормативної грошової оцінки земельної ділянки.
3. Уповноважити Ратнівського селищного голову Віталія БІРУКА підписати договір оренди земельної ділянки з товариством з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО».
4. Товариству з обмеженою відповідальністю «АБМ-АГРО»:
4.1. зареєструвати договір оренди земельної ділянки відповідно до вимог чинного законодавства;
4.2. використовувати земельну ділянку за цільовим призначенням; 
4.3. здійснювати комплекс заходів щодо охорони земель, передбачених статтями 164, 166, 167, 168 Земельного кодексу України;
4.4. не порушувати прав сусідніх землекористувачів (землевласників) та дотримуватись правил добросусідства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь