Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Протокол сесії №19 «Протокол 19 сесії»

Кількість переглядів: 60
Скликання: 8 скликання
Сесія: 19 сесія 25.08.2022
Тип документу: Протокол сесії
Дата: 25.08.2022
Автор: Гаврилюк Людмила Павлівна
Номер документу: 19
Назва документу: Протокол 19 сесії
Прикріплені файли:
  1. Протокол 19 сесії (0.03 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

П Р О Т О К О Л

ХІХ ПОЗАЧЕРГОВОЇ СЕСІЇ РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ

25 серпня 2022 року                        смт Ратне                                                   № 19

від 25 серпня 2022 року
Всього депутатів: 26 депутатів                                                                       Присутні: 19 депутатів
Відсутні: 7 депутатів
На ХІХ позачергову сесію Ратнівської селищної ради VIII скликання запрошені: заступники селищного голови, старости, керівники установ та організацій, які не є депутатами селищної ради, керівники виконавчих органів, члени виконавчого комітету та інші.
Головували на сесії: Віталій БІРУК – селищний голова.
ПОРЯДОК ДЕННИЙ:    
1.    Про затвердження порядку денного ХІХ позачергової сесії Ратнівської селищної ради VIII скликання.
2.    Про внесення змін до Програми забезпечення публічного порядку, протидії злочинності, безпеки дорожнього руху та особистої безпеки громадян на території Ратнівської селищної ради на 2021 – 2023 роки.
3.    Про внесення змін до Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 6 прикордонного Волинського загону (м. Луцьк), які дислокуються в межах ділянки відповідальності Ратнівської територіальної громади у 2022 році.
4.    Про затвердження Положення про сектор «Служба у справах дітей» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради в новій редакції.
5.    Про безоплатну передачу майна з балансу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради на баланс військової частини А7028.
6.    Про безоплатну передачу паливно-мастильних матеріалів з балансу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради на баланс військової частини А9971.
7.    Про закріплення на праві господарського відання об’єктів майна комунальної власності Ратнівської селищної ради. 
8.    Про прийняття на баланс Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради внутрігосподарських каналів та гідротехнічних споруд, розташованих на території Кортеліського старостинського округу.
9.    Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради.
10.    Про недопущення вивчення російської мови в закладах освіти та використання елементів російської культури в закладах та установах освіти і культури Ратнівської селищної ради.
11.    Про внесення змін до рішення Ратнівської селищної ради від 20.12.2021 № 14/35 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2022 рік». 
12.    Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» дозволу на виготовлення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради.
13.    Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту.
14.    Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «СТАНДАРТ АГРО ВОЛИНЬ» технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з числа невитребуваних земельних часток (паїв) та передачу їх в оренду.
15.    Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «СТАНДАРТ АГРО ВОЛИНЬ» технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності Ратнівської селищної ради та передачу їх в оренду.
16.    Про припинення Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства права постійного користування земельними ділянками.
17. Про надання фізичній особі – підприємцю Кисілю Олександру Васильовичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із числа невитребуваних земельних часток (паїв) з метою передачі їх в оренду.
18.    Різне.

СЛУХАЛИ: 1. Про затвердження порядку денного ХІХ позачергової сесії Ратнівської селищної ради VIII скликання.
ІНФОРМУЄ: Віталій БІРУК – селищний голова.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про затвердження порядку денного ХІХ позачергової сесії Ратнівської селищної ради VIII скликання» прийняти.
Рішення 19/1 додається.
СЛУХАЛИ: 2. Про внесення змін до Програми забезпечення публічного порядку, протидії злочинності, безпеки дорожнього руху та особистої безпеки громадян на території Ратнівської селищної ради на 2021 – 2023 роки.
ІНФОРМУЄ: Ольга СІЛІК – головний спеціаліст фінансового відділу Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про внесення змін до Програми забезпечення публічного порядку, протидії злочинності, безпеки дорожнього руху та особистої безпеки громадян на території Ратнівської селищної ради на 2021 – 2023 роки» прийняти.
Рішення 19/2 додається.
СЛУХАЛИ: 3. Про внесення змін до Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 6 прикордонного Волинського загону (м. Луцьк), які дислокуються в межах ділянки відповідальності Ратнівської територіальної громади у 2022 році.
ІНФОРМУЄ: Ольга СІЛІК – головний спеціаліст фінансового відділу Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про внесення змін до Програми сприяння матеріально-технічного забезпечення для прикордонних підрозділів 6 прикордонного Волинського загону (м. Луцьк), які дислокуються в межах ділянки відповідальності Ратнівської територіальної громади у 2022 році» прийняти.
Рішення 19/3 додається.
СЛУХАЛИ: 4. Про затвердження Положення про сектор «Служба у справах дітей» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради в новій редакції.
ІНФОРМУЄ: Наталія ТОКАРСЬКА – головний спеціаліст сектору «Служба у справах дітей» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про затвердження Положення про сектор “Служба у справах дітей” Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради в новій редакції» прийняти.
Рішення 19/4 додається.
СЛУХАЛИ: 5. Про безоплатну передачу майна з балансу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради на баланс військової частини А7028.
ІНФОРМУЄ: Алла ПАЛІЙ – начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про безоплатну передачу майна з балансу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради на баланс військової частини А7028» прийняти.
Рішення 19/5 додається.
СЛУХАЛИ: 6. Про безоплатну передачу паливно-мастильних матеріалів з балансу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради на баланс військової частини А9971.
ІНФОРМУЄ: Алла ПАЛІЙ – начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про безоплатну передачу паливно-мастильних матеріалів з балансу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради на баланс військової частини А9971» прийняти.
Рішення 19/6 додається.
СЛУХАЛИ: 7. Про закріплення на праві господарського відання об’єктів майна комунальної власності Ратнівської селищної ради.
ІНФОРМУЄ: Алла ПАЛІЙ – начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про закріплення на праві господарського відання об’єктів майна комунальної власності Ратнівської селищної ради» прийняти.
Рішення 19/7 додається.
СЛУХАЛИ: 8. Про прийняття на баланс Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради внутрігосподарських каналів та гідротехнічних споруд, розташованих на території Кортеліського старостинського округу.
ІНФОРМУЄ: Алла ПАЛІЙ – начальник відділу – головний бухгалтер відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про прийняття на баланс Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради внутрігосподарських каналів та гідротехнічних споруд, розташованих на території Кортеліського старостинського округу» прийняти.
Рішення 19/8 додається.
СЛУХАЛИ: 9. Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради.
ІНФОРМУЄ: Наталія ДУДКЕВИЧ – головний спеціаліст з питань кадрової роботи відділу правового та кадрового забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про утворення конкурсної комісії для проведення конкурсу на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства “Ратнівський центр первинної медичної допомоги” Ратнівської селищної ради» прийняти.
Рішення 19/9 додається.
СЛУХАЛИ: 10. Про недопущення вивчення російської мови в закладах освіти та використання елементів російської культури в закладах та установах освіти і культури Ратнівської селищної ради.
ІНФОРМУЄ: Катерина ВЛАСЮК – депутат селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про недопущення вивчення російської мови в закладах освіти та використання елементів російської культури в закладах та установах освіти і культури Ратнівської селищної ради» прийняти.
Рішення 19/10 додається.
СЛУХАЛИ: 11. Про внесення змін до рішення Ратнівської селищної ради від 20.12.2021 № 14/35 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2022 рік».
ІНФОРМУЄ: Ольга СІЛІК – головний спеціаліст фінансового відділу Ратнівської селищної ради.
ВИСТУПИЛИ: Віктор БАРАНЧУК – депутат селищної ради;
Віталій БІРУК – селищний голова.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про внесення змін до рішення Ратнівської селищної ради від 20.12.2021 № 14/35 “Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2022 рік”» прийняти.
Рішення 19/11 додається.
СЛУХАЛИ: 12. Про надання товариству з обмеженою відповідальністю «Юкрейн Тауер Компані» дозволу на виготовлення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради.
ІНФОРМУЄ: Тетяна КОСМІН – начальник відділу землекористування, кадастру та екологічної безпеки Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про надання товариству з обмеженою відповідальністю “Юкрейн Тауер Компані” дозволу на виготовлення технічних документацій з нормативної грошової оцінки земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради» прийняти.
Рішення 19/12 додається.
СЛУХАЛИ: 13. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «Оператор газотранспортної системи України» проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту.
ІНФОРМУЄ: Тетяна КОСМІН – начальник відділу землекористування, кадастру та екологічної безпеки Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю “Оператор газотранспортної системи України” проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту» прийняти.
Рішення 19/13 додається.
СЛУХАЛИ: 14. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «СТАНДАРТ АГРО ВОЛИНЬ» технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з числа невитребуваних земельних часток (паїв) та передачу їх в оренду.
ІНФОРМУЄ: Тетяна КОСМІН – начальник відділу землекористування, кадастру та екологічної безпеки Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю “СТАНДАРТ АГРО ВОЛИНЬ” технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з числа невитребуваних земельних часток (паїв) та передачу їх в оренду» прийняти.
Рішення 19/14 додається.
СЛУХАЛИ: 15. Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю «СТАНДАРТ АГРО ВОЛИНЬ» технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності Ратнівської селищної ради та передачу їх в оренду.
ІНФОРМУЄ: Тетяна КОСМІН – начальник відділу землекористування, кадастру та екологічної безпеки Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про затвердження товариству з обмеженою відповідальністю “СТАНДАРТ АГРО ВОЛИНЬ” технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із земель комунальної власності Ратнівської селищної ради та передачу їх в оренду» прийняти.
Рішення 19/15 додається.
СЛУХАЛИ: 16. Про припинення Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства права постійного користування земельними ділянками.
ІНФОРМУЄ: Тетяна КОСМІН – начальник відділу землекористування, кадастру та екологічної безпеки Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про припинення Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства права постійного користування земельними ділянками» прийняти.
Рішення 19/16 додається.
СЛУХАЛИ: 17. Про надання фізичній особі – підприємцю Кисілю Олександру Васильовичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із числа невитребуваних земельних часток (паїв) з метою передачі їх в оренду.
ІНФОРМУЄ: Тетяна КОСМІН – начальник відділу землекористування, кадастру та екологічної безпеки Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради.
ВИРІШИЛИ: рішення «Про надання фізичній особі – підприємцю Кисілю Олександру Васильовичу дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із числа невитребуваних земельних часток (паїв) з метою передачі їх в оренду» прийняти.
Рішення 19/17 додається.
СЛУХАЛИ: 18. Різне.
ВИСТУПИЛИ: Віталій БІРУК – селищний голова щодо проведення благодійного патріотичного заходу до Дня Незалежності України.


Селищний голова                                                                             Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь