Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №43/40 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Ратнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 55
Скликання: 8 скликання
Сесія: 43 сесія 27.06.2024
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 27.06.2024
Автор: Ковч Людмила Софронівна
Номер документу: 43/40
Назва документу: Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Ратнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Додаток 1 (0.04 МБ)
  2. Додаток 2 (0.02 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

27 червня 2024 року                         с-ще Ратне                                             № 43/40

Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Ратнівської селищної територіальної громади
 
   
(0356400000 )
(код бюджету)

Керуючись пунктами 24, 28 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 266 Податкового кодексу України, Ратнівська селищна рада
ВИРІШИЛА:
1. Установити на території Ратнівської селищної територіальної громади:
1) ставки податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, згідно з додатком 1;
2) пільги для фізичних та юридичних осіб, надані відповідно до підпункту 266.4.2 пункту 266.4 статті 266 Податкового кодексу України, за переліком згідно з додатком 2.
2. Інші елементи податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, а саме: платники податку, об’єкт оподаткування, база оподаткування, порядок обчислення суми податку, податковий період, строк та порядок сплати податку, строк та подання звітності про обчислення і сплату податку, відносини, що виникають у сфері справляння податку, визначені статтею 266 Податкового кодексу України.
3. Загальному відділу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради (Віра ЧЕРНУХА):
3.1. оприлюднити це рішення згідно з вимогами чинного законодавства;
3.2. згідно з пунктом 12.3.3 пункту 12.3 статті 12 Податкового кодексу України надіслати у десятиденний строк з дня прийняття, але не пізніше 25 липня 2024 року, до Головного управління державної податкової служби у Волинській області копію прийнятого рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Ратнівської селищної територіальної громади».
4. Фінансовому відділу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради (Людмила КОВЧ) надіслати у десятиденний строк з дня прийняття рішення, але не пізніше 25 липня 2024 року, Головному управлінню державної податкової служби у Волинській області в електронному вигляді інформацію щодо ставок та податкових пільг зі сплати земельного податку у порядку та за формами, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 28.12.2020 № 1330 «Про затвердження Порядку та форм надання контролюючим органам в електронному вигляді інформації щодо ставок та податкових пільг із сплати місцевих податків та/або зборів».
5. Рішення набирає чинності з 01 січня 2025 року.
6. Визнати таким, що втратило чинність з 01.01.2025 року, рішення Ратнівської селищної ради від 13.07.2023 року № 27/45 «Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Ратнівської селищної ради».
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг.

 

Селищний голова                                                                      Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь