Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №43/41 «Про встановлення для підприємств, що належать до комунальної власності Ратнівської селищної ради, розміру частини чистого прибутку (доходу), яка підлягає зарахуванню до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади»

Кількість переглядів: 23
Скликання: 8 скликання
Сесія: 43 сесія 27.06.2024
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 27.06.2024
Автор: Ковч Людмила Софронівна
Номер документу: 43/41
Назва документу: Про встановлення для підприємств, що належать до комунальної власності Ратнівської селищної ради, розміру частини чистого прибутку (доходу), яка підлягає зарахуванню до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.06 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

27 червня 2024 року                         с-ще Ратне                                             № 43/41

Про встановлення для підприємств, що належать до комунальної власності Ратнівської селищної ради, розміру частини чистого прибутку (доходу), яка підлягає зарахуванню до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади

(0356400000 )
(код бюджету)

Керуючись пунктом 29 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», пунктом 35 частини першої статті 64 Бюджетного кодексу України, Податковим кодексом України, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Встановити для підприємств, що належать до комунальної власності Ратнівської селищної ради (далі – підприємства комунальної власності), норматив відрахування частини чистого прибутку (доходу), який підлягає зарахуванню до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади в розмірі 1 відсоток.
2. Затвердити Порядок відрахування до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади частини чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до комунальної власності Ратнівської селищної ради (далі – Порядок), що додається.
3. Керівникам підприємств комунальної власності Ратнівської селищної ради забезпечити надходження частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду бюджету Ратнівської селищної територіальної громади згідно із встановленим нормативом.
4. Загальному відділу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради (Віра ЧЕРНУХА):
4.1. оприлюднити це рішення згідно з вимогами чинного законодавства;

4.2. забезпечити надання у десятиденний строк з дня прийняття, але не пізніше 25 липня 2024 року копії цього рішення Головному управлінню державної податкової служби у Волинській області.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг.

 

Селищний голова                                                                       Віталій БІРУК

ЗАТВЕРДЖЕНО
Рішення Ратнівської селищної ради
від 27.06.2024 року № 43/41
    

ПОРЯДОК
відрахування до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади частини чистого прибутку (доходу) підприємствами, що належать до комунальної власності Ратнівської селищної ради

1. Цей Порядок розроблений на виконання пункту 35 частини першої статті 64 Бюджетного кодексу України з урахуванням повноважень, визначених пунктом 29 частини першої статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні».
2. Порядок регламентує процедуру відрахування до загального фонду бюджету Ратнівської селищної територіальної громади частини чистого прибутку (доходу) підприємств, що належать до комунальної власності Ратнівської селищної ради (далі – підприємства комунальної власності).
3. Відповідно до цього Порядку відрахування частини чистого прибутку (доходу) до загального фонду бюджету Ратнівської селищної територіальної громади встановлюється за результатами фінансово-господарської діяльності підприємств комунальної власності у розмірі 1 відсотку чистого прибутку (доходу).
4. Підприємства комунальної власності здійснюють відрахування до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади частини чистого прибутку (доходу) наростаючим підсумком щоквартальної фінансово-господарської діяльності за відповідний період у строк, встановлений Податковим кодексом України.
5. Частина чистого прибутку (доходу), що відраховується до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади за відповідний період, визначається виходячи з обсягу чистого прибутку (доходу), розрахованого згідно з положеннями (стандартами) бухгалтерського обліку та розміру відрахувань чистого прибутку (доходу), зазначеного у пункті 3 цього Порядку.
6. Частина чистого прибутку (доходу), що підлягає сплаті до бюджету Ратнівської селищної територіальної громади, визначається підприємствами комунальної власності відповідно до форми розрахунку, затвердженої Міністерством фінансів України.
7. Сплачена підприємствами комунальної власності відповідно до цього Порядку частина чистого прибутку (доходу) зараховується на відповідні рахунки з обліку надходжень до загального фонду бюджету Ратнівської селищної територіальної громади, відкриті в органах Державної казначейської служби України.


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь