Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконкому 2024 №175 «Про відповідальних осіб за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочими проєктами землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту на території Ратнівської селищної ради»

Кількість переглядів: 19
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Рішення виконкому 2024
Дата: 04.07.2024
Автор: Неводнічик Анжела Іванівна
Номер документу: 175
Назва документу: Про відповідальних осіб за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочими проєктами землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту на території Ратнівської селищної ради
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.02 МБ)

                                                                                     
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ                            

04 липня 2024 року               с-ще Ратне    № 175

Про відповідальних осіб за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочими проєктами землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту на території Ратнівської селищної ради

Керуючись статтями 33, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 166 Земельного кодексу України, Законом України «Про охорону навколишнього природного середовища», Законом України «Про охорону земель», виконавчий комітет Ратнівської селищної ради
ВИРІШИВ:
1. Визначити КОВЧА Сергія Павловича, заступника селищного голови, відповідальною особою за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочим проєктом землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту, на території с-ща Ратне та спрямованих на відновлення ґрунтового покриву, поліпшення стану та продуктивності порушених земель.
2. Визначити ВАШЕСТЮКА Сергія Петровича, старосту Жиричівського старостинського округу Ратнівської селищної ради, відповідальною особою за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочим проєктом землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту, на території Жиричівського старостинського округу Ратнівської селищної ради та спрямованих на відновлення ґрунтового покриву, поліпшення стану та продуктивності порушених земель.
3. Визначити КОРНЕЛЮКА Миколу Йосиповича, старосту Кортеліського старостинського округу Ратнівської селищної ради, відповідальною особою за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочим проєктом землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту, на території Кортеліського старостинського округу Ратнівської селищної ради та спрямованих на відновлення ґрунтового покриву, поліпшення стану та продуктивності порушених земель.
4. Визначити ТЕРЕЩУКА Івана Феодосійовича, старосту Гірниківського старостинського округу Ратнівської селищної ради, відповідальною особою за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочим проєктом землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту, на території Гірниківського старостинського округу Ратнівської селищної ради та спрямованих на відновлення ґрунтового покриву, поліпшення стану та продуктивності порушених земель.
5. Визначити ЧЕРНУСЬ Людмилу Миколаївну, старосту Здомишельського старостинського округу Ратнівської селищної ради, відповідальною особою за виконання заходів з охорони земель, передбачених робочим проєктом землеустрою щодо рекультивації порушених земель самовільною розробкою піщаного грунту, на території Здомишельського старостинського округу Ратнівської селищної ради та спрямованих на відновлення ґрунтового покриву, поліпшення стану та продуктивності порушених земель.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови Сергія КОВЧА.

Селищний голова              Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь