Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №44/82 «Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РАТНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на отримання кредиту»

Кількість переглядів: 11
Скликання: 8 скликання
Сесія: 44 сесія 27.09.2024
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 27.09.2024
Автор: Михайло Бегаль
Номер документу: 44/82
Назва документу: Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РАТНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на отримання кредиту
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

27 вересня 2024 року                        с-ще Ратне                                            № 44/82

Про надання дозволу КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РАТНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ на отримання кредиту

Керуючись Бюджетним кодексом України, Цивільним кодексом України, Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про публічні закупівлі», розглянувши звернення комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради від 20.09.2024 року № 977/01.10/2.24 про надання дозволу на укладання генеральної кредитної угоди в межах якої отримання кредиту для придбання цифрового мамографа GIOTTO IMAGE-3DL (далі – майно, що буде придбане за рахунок кредитних коштів) та кредиту для оплати виконаних робіт по проєкту «Реконструкція котельні комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради, смт Ратне вул. Європейська, 64, Ковельського району Волинської обл.» згідно з договором від 10.10.2023 року № 503, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.    Надати дозвіл КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РАТНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ, код ЄДРПОУ 01982991 (далі-Підприємство) на отримання двох кредитів в АТ «Укрексімбанк» (код ЄДРПОУ 00032112) в межах генеральної кредитної угоди з такими істотними умовами:
-    розмір фінансування – не більше 13 000 000,00 (тринадцяти мільйонів) гривень;
-    розмір авансового платежу – не більше 20% від вартості загального розміру фінансування;
-    строк – не більше 60 місяців;
-    компенсаційна відсоткова ставка – 7% річних;
-    базова відсоткова ставка – змінювана, визначається за розміром індикативної ставки UIRD (український індекс ставок за депозитами фізичних осіб у гривні строком на 3 (три) місяці), збільшеної на маржу в 5 процентних пунктів, але не менше 7,0% річних та не більше 23,0% річних (відповідно до Порядку надання фінансової державної підтримки суб’єктам підприємництва, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24 січня 2020 р. № 28 (зі змінами));
-    комісія за надання кредиту (разова) – не більше 0,75% від ліміту кредитної лінії;
-    розміри щомісячних платежів визначаються згідно з умовами кредитного договору;
-    забезпечення – рухоме майно КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РАТНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ (додаток до рішення) та майно, що буде придбане за рахунок кредитних коштів.
2.    Дозволити КОМУНАЛЬНОМУ НЕКОМЕРЦІЙНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «РАТНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ укласти генеральну кредитну угоду, кредитні договори в межах генеральної кредитної угоди з АТ «Укрексімбанк» на умовах, визначених згідно з пунктом 1 цього рішення.
3.    Уповноважити директора КОМУНАЛЬНОГО НЕКОМЕРЦІЙНОГО ПІДПРИЄМСТВА «РАТНІВСЬКА ЦЕНТРАЛЬНА РАЙОННА ЛІКАРНЯ» РАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ Бегаля Михайла Григоровича, ІПН 2259911052, або особу, що тимчасово виконує його повноваження (у разі відсутності останнього з поважних причин):
3.1.    Укласти генеральну кредитну угоду, кредитні договори в межах генеральної кредитної угоди з АТ «Укрексімбанк» на умовах, визначених згідно з пунктом 1 цього рішення (з можливістю самостійного визначення інших умов цього договору).
3.2.    Виконувати усі дії та вчиняти всі правочини, необхідні для реалізації цього рішення (у тому числі підписувати договори застави, договори про внесення змін до цих правочинів, графіка погашення та інші необхідні документи на власний розсуд).
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг.

 

Селищний голова                                                                      Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь