Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада з керівниками закладів та установ освіти і культури селищної ради

Дата: 06.01.2021 15:27
Кількість переглядів: 1313

Фото без опису

5 січня Ратнівський селищний голова Віталій Бірук взяв участь у нараді з керівниками закладів та установ освіти і культури селищної ради. Віталій Іванович представив присутнім новопризначену начальника управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Віру Чернуху, зазначивши, що знання, життєвий і фаховий досвід допоможуть в її повсякденній роботі та у вирішенні поставлених завдань і цілей.
Селищний голова ознайомив керівників з баченням перспективи розвитку гуманітарної сфери, шляхів вирішення нагальних проблем.
Протягом 5-6 січня заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів Олена Антонюк, начальник управління гуманітарної політики Віра Чернуха, начальник фінансового відділу Людмила Ковч, голова постійної комісії Катерина Власюк та члени постійної комісії з питань освіти, культури, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, дотримання регламенту, законності, правопорядку, боротьби із злочинністю та у справах сім’ї, молоді та спорту Ратнівської селищної ради провели робочі засідання за участі керівників установ і закладів. В ході роботи обговорено проблемні питання функціонування закладів, здійснено уточнення показників прогнозованих бюджетних призначень та штатної чисельності працівників установ і закладів комунальної власності селищної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь