Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Повідомлення про оприлюднення проєктів актів регуляторного впливу – проєктів рішень про встановлення місцевих податків та зборів на території Ратнівської селищної територіальної громади  на 2022 рік

Дата: 07.05.2021 15:46
Кількість переглядів: 519

Фото без опису

Повідомлення про оприлюднення проєктів актів регуляторного впливу – проєктів рішень про встановлення місцевих податків та зборів на території Ратнівської селищної територіальної громади 
на 2022 рік
1. Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку на території Ратнівської селищної територіальної громади»
2. Проєкт рішення «Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Ратнівської селищної територіальної громади»
3. Проєкт рішення «Про встановлення ставок єдиного податку на території Ратнівської селищної територіальної громади»

Розробник – Ратнівська селищна рада
Проєкт регуляторного акту «Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку на території Ратнівської селищної територіальної громади» передбачає необхідність  встановлення ставок та пільг земельного податку на території Ратнівської селищної територіальної громади  із врахування потреб  жителів населених пунктів територіальної громади.
Цілі прийняття спрямовані на врегулювання питань, пов’язаних з визначенням встановлення фінансових зобов’язань землевласників і землекористувачів перед селищним бюджетом та жителями громади.
Проєкт регуляторного акту «Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Ратнівської селищної територіальної громади» розроблено на виконання вимог Закону України » від 27.03.2014 № 1166-VII «Про запобігання фінансової катастрофи та створення передумов для економічного зростання в Україні (із змінами) та відповідно внесених змін до Податкового кодексу України, що стосуються оподаткування певних операцій, з метою приведення власних нормативно-правових актів у відповідність до норм чинного законодавства.
Цим проєктом регуляторного акта пропонується:
– встановити податок на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки; – забезпечити сплату податку юридичними та фізичними особами відповідно до встановлених ставок податку;
– забезпечити додаткові надходження до бюджету.

Проєкт регуляторного акту «Про встановлення ставок єдиного податку на території Ратнівської селищної територіальної громади» розроблено з метою безумовного виконання Податкового кодексу України, виконання програм соціально-економічного розвитку громади. 

Даним проєктом регуляторного акта пропонується: 
– встановити єдиний податок; 
– забезпечити сплату податку юридичними та фізичними особами  відповідно до встановлених ставок податку; 
– забезпечити збалансованість дохідної частини бюджету та задоволення нагальних потреб громади.

Проєкти рішеннь Ратнівської селищної ради «Про встановлення ставок та пільг із сплати  земельного податку на території Ратнівської селищної територіальної громади», «Про встановлення ставок та пільг із сплати  податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Ратнівської селищної територіальної громади», «Про встановлення ставок єдиного податку на території Ратнівської селищної територіальної громади» та аналіз їх регуляторного впливу буде розміщено на інформаційних стендах та на веб-сайті Ратнівської селищної ради.

Строк приймання пропозицій та зауважень до проєктів регуляторних актів становить 1 місяць з дня оприлюднення проєктів регуляторних актів та аналізу їх регуляторного впливу (до 05 червня 2021 року).

Пропозиції та зауваження до проєктів регуляторних актів та аналізів регуляторного впливу просимо надавати в письмовій формі за адресою: 

44101, Україна
Волинська область
Ковельський район
смт Ратне
вул. Центральна, 19
Ратнівська селищна рада

або надсилати на електронну адресу: ratnosel@ukr.net


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь