Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради пропонує в оренду нерухоме майно комунальної власності.

Дата: 09.12.2021 13:07
Кількість переглядів: 930

 Фото без опису
Відповідно до Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 року № 157 (далі – Закон), «Порядку передачі в оренду державного та комунального майна» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року № 483 (далі – Порядок КМУ), керуючись «Положенням про оренду майна Ратнівської селищної ради» затвердженого рішенням Ратнівської селищної ради від 10.08.2021 року № 10/11 Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради пропонує надання в оренду об’єкти нерухомого майна комунальної власності віднесені рішеннями Ратнівської селищної ради від 10.08.2021 року № 10/11 та від 26.112021 року № 13/11 до переліку першого типу (далі – Перелік). 
Об’єкти нерухомості комунальної власності віднесені до переліку першого типу можуть бути передані в оренду виключно через проведення електронних аукціонів через електронну торговельну систему Прозоро продажі (далі – ЕТС).
Потенційний орендар виключно через ЕТС подає електронну заяву на оренду об’єкта включеного в Перелік. У разі надходження такої заяви Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради, протягом 20 робочих днів з дати надходження, оприлюднює в ЕТС оголошення про передачу майна в оренду на аукціоні.
Порядок організації, проведення та визначення переможців електронних аукціонів здійснюється відповідно до Порядку КМУ.
Взяти участь в аукціоні мають право фізичні та юридичні особи, у тому числі фізичні та юридичні особи іноземних держав та особи без громадянства, крім осіб визначених частиною 4 статті 4 Закону.
Для подання заяв та взяття участі в аукціонах потенційним орендарям необхідно зареєструватись на одному із сертифікованих електронних майданчиках Прозоро продажі. Знайти які ви зможете за посиланням https://prozorro.sale/info/elektronni-majdanchiki-ets-prozorroprodazhi-cbd2.
Ознайомитись із переліком об’єктів першого типу комунальної власності Ратнівської селищної ради, які підлягають передачі в оренду, з вичерпною інформацією про них, потенційні орендарі можуть в ЕТС та на офіційному сайті селищної ради в розділі «Інформація» > «Оренда» або за посиланням  https://ratnesel.gov.ua/orenda-majna-15-55-44-15-06-2021/ 

Номер телефону для довідок +380971762583



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь