Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В публічній бібліотеці відбувся семінар-практикум «Планування роботи бібліотек: інформуємо, радимо, плануємо»

Дата: 09.12.2021 15:35
Кількість переглядів: 805

Фото без опису

9 грудня  в публічній бібліотеці відбувся семінар-практикум «Планування роботи бібліотек: інформуємо, радимо, плануємо» для бібліотечних працівників КЗ «Публічна бібліотека» Ратнівської селищної ради. В роботі семінару взяла участь Олена Горнік, завідувач сектору культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради,  яка у формі діалогу поспілкувалася з бібліотекарями, відмітила сильні та слабкі сторони розвитку книгозбірень, націлила на виконання першочергових завдань.
В/о директора КЗ «Публічна бібліотека» Віра Сидорук  акцентувала увагу на виклики, що стоять перед бібліотеками та необхідності трансформації їх у сучасні публічні простори, які зможуть задовольняти не тільки потреби в літературі, а й у наданні цифрових інформаційних послуг.
Методист Наталія Кізякова в своїй консультації «Визначаємось з пріоритетами діяльності бібліотек на 2022 рік» зосередила увагу на основних напрямках планування бібліотечної діяльності, ефективності бібліотечних послуг, які сприятимуть якісним змінам.
Про постійну роботу над оновленням бібліотечно-інформаційного ресурсу, активізацію використання бібліотечного фонду говорила Людмила Оксенчук, бібліотекар комплектування та обробки літератури. 
Про інноваційні форми роботи в обслуговуванні читачів-дітей та тематику конкурсів на 2022 рік  розповіла Наталія Панасюк, провідний бібліотекар бібліотеки-філії для дітей. Учасники заходу обговорили досягнення та недоліки в роботі, намітили плани на 2022 рік. Семінар-практикум сприяв обміну досвідом між бібліотекарями, був корисним з точки зору набуття та подальшого використання отриманої інформації у роботі з читачами.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь