Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Дію ключа електронного цифрового підпису можна продовжити самостійно

Дата: 24.03.2022 09:27
Кількість переглядів: 343

Фото без опису

Господарюючі суб’єкти Волині, в яких закінчується термін дії ключа електронного цифрового підпису, можуть самостійно подовжити його дію.  
Повторне (дистанційне) формування сертифікатів без особистої присутності можна здійснити двома шляхами - онлайн або ж за допомогою програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1» на офіційному інформаційному ресурсі Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС.
Зокрема, без особистої присутності електронний запит можна здійснити онлайн за посиланням: Головна/«Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом»/ On-line (https://acskidd.gov.ua/manage-certificates). 
Щодо другого варіанту, то для початку використання сервісу повторного (дистанційного) формування сертифікатів платнику необхідно встановити актуальну версію безкоштовного програмного забезпечення «ІІТ Користувач ЦСК-1», яка доступна для завантаження за посиланням: Головна/«Повторне (дистанційне) формування сертифікатів за електронним запитом»/«За допомогою Користувача ЦСК» або Головна/«Отримання електронних довірчих послуг»/«Програмне забезпечення»/«Засіб кваліфікованого електронного підпису чи печатки - «ІІТ Користувач ЦСК-1»/«Інсталяційний пакет «ІІТ Користувач ЦСК-1.3.1 (версія:1.3.1.46)».
Додатково усім клієнтам Кваліфікованого надавача електронних довірчих послуг ІДД ДПС (https://acskidd.gov.ua) рекомендовано переглянути Відеоінструкцію щодо повторного формуванню сертифіката за електронним запитом (https://www.youtube.com/watch?v=abVjwGuWZSU).
Слід зазначити, що скористатися сервісом повторного (дистанційного) формування сертифікатів зможуть лише ті користувачі, які мають:
чинні сертифікати (наприклад, до закінчення строку чинності сертифікатів залишилось декілька днів);
незмінні реєстраційні дані (ПІБ, адреса реєстрації місця проживання, код ЄДРПОУ організації тощо);
особистий ключ доступний лише користувачу та не є скомпрометованим.
Нагадаємо, що з 09 березня 2022 року в приміщенні ГУ ДПС у Волинській області, за адресою м.Луцьк, Київський майдан,4 (Центральний вхід) та в приміщенні ДПІ у м.Ковелі, за адресою м.Ковель, вул. Чубинського,1 можна отримати електронні довірчі послуги (електронний цифровий підпис). 
Для отримання послуги необхідно попередньо надіслати на електронні адреси ra_03@ukr.net (м.Луцьк) та ra_0306@ukr.net (м. Ковель) скан- чи фотокопію заповненої реєстраційної картки та вказати бажаний час і дату особистого прибуття. 
Документи, необхідні для оформлення ЕЦП, розміщені за посиланням: https://acskidd.gov.ua/manage-certificates .
Крім того, консультаційну допомогу з питань отримання електронного цифрового підпису можна отримати за номером телефону 0332-77-84-94. 


Сектор інформаційної взаємодії 
ГУ ДПС у Волинській області


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь