Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Про надання психологічної допомоги постраждалим від воєнних дій

Дата: 23.06.2022 11:53
Кількість переглядів: 444

Фото без опису

Жорстока війна російської федерації в Україні призвела до жахливих  наслідків. Масові вбивства та згвалтування, насильницьке вивезення людей, у тому числі дітей, за кордон, викрадення людей, роз`єднані сім`ї, втрачене та зруйноване майно, втрата доходів – це та реальність, з якою зараз зіштовхнулось українське суспільство.

Враховуючи поточну ситуацію в країні, вкрай важливо забезпечити надання вчасної психологічної підтримки та допомоги всім громадянам України, які цього потребують.

Постраждалі від експлуатації та/або насильства за ознакою статі, зокрема від сексуального насильства, пов`язаного з конфліктом, можуть отримати комплексну медичну та психологічну допомогу (консультації медичних спеціалістів, різні обстеження, лікування) у Реабілітаційному центрі Міжнародної організації з міграції МОМ (м.Київ). За умовами центру можливе перебування в середньому від 3 днів до 2 тижнів, протягом яких клієнт отримує повний спектр послуг – обстеження, консультуванння психолога/ психотерапевта, призначення лікування тощо. Для влаштування до Реабілітаційного центру звертатися на гарячу лінію Представництва МОМ в Україні - 527, 0800505501 (прийом дзвінків щодня з 8.00 до 20.00).

Окрім цього, на території Ратнівської селищної ради при Комунальному закладі «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради функціонує мобільна  бригада соціально-психологічної допомоги особам, які постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі. Особи, які потребують соціально-психологічної допомоги можуть звернутися за адресою смт Ратне, вул.Центральна 19, Комунальний заклад «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради або за телефоном 2-94-07.

Комунальний заклад "Центр надання соціальних послуг" Ратнівської селищної ради


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь