Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У День фізичної культури і спорту команда з інваспорту Ратнівської громади взяла участь у дев’ятому фізкультурно - оздоровчому фестивалі «Дорога до власних перемог»

Дата: 10.09.2022 20:18
Кількість переглядів: 342

Фото без опису

Дорога до власних перемог 10 вересня у День фізичної культури і спорту команда з інваспорту Ратнівської громади взяла участь у дев’ятому фізкультурно-оздоровчому фестивалі « Дорога до власних перемог» серед осіб з інвалідністю, який відбувся в смт Маневичі за сприяння Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт», Громадської організації «Осіб з інвалідністю «Довіра» Маневицькоі селищної ради .  

Команда у складі Валентини Коротинськоі, Катерини Шевченко, Тетяни Семенюк, Анатолія Лук‘янюка, Юлії Михалевич та супроводжуючого Миколи Царука взяли участь у змаганнях з кеглі, боча, корихолу. Катерина Шевченко зайняла у змаганнях з кеглі І місце, з боча - ІІ місце, з корихолу - ІІІ місце. Валентина Коротинська здобула ІІ місце у змаганнях з кеглі, Тетяна Семенюк ІІІ місце у змаганнях з кеглі. Переможці за зайняті призові місця були нагороджені дипломами, грамотами та медалями. Всі учасники команди отримали грамоти та пам’ятні подарунки за участь у фестивалі.

Щиро вітаємо команду Ратнівськоі громади з досягненнями, бажаємо нових перемог, здоров’я, добра та миру. Нехай спорт приносить тільки радість та допомагає у житті.

Сектор культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівськоі селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь