Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Спорт - наша гордість і сила

Дата: 12.09.2022 11:15
Кількість переглядів: 434

Фото без опису

Традиційно щороку на початку осені, у другу суботу вересня, в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. З нагоди  свята  всіх прихильників здорового способу життя, фізкультурників, спортсменів, тренерів, активістів спорту в приміщені Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи  відбулися  урочистості, на які зібралася спортивна спільнота громади.  Учасники заходу хвилиною мовчання вшанували усіх українців, які віддали своє життя за волю та незалежність України та вклонилися світлій пам’яті колишнього голови спортивного товариства «Колос» Сергія  Ковача.
До присутніх спортивного дійства  звернувся  Ратнівський селищний голова Віталій Бірук, який побажав усім спортсменам, тренерам, уболівальникам спорту та шанувальникам здорового способу життя міцного здоров’я, фізичного гарту, вдалих стартів та піднесення нових спортивних і життєвих висот в ім’я процвітання України. Подякував за участь у спортивних змаганнях, які примножують спортивну славу громади та за особистий внесок у  популяризацію фізичної культури і спорту, утвердження здорового способу життя, активну життєву позицію, участь у спортивно-масових заходах та з нагоди Дня фізичної культури і спорту  нагородив Почесними грамотами Ратнівської селищної ради:

  • Михалевич Юлію Андріївну, активістку інваспорту, учасницю обласних змагань серед осіб з інвалідністю з боча;
  • Ковча Івана Володимировича, вчителя фізичної культури загальноосвітньої школи І-ІІІ ступеня №2 смт Ратне ім. Миколи Заліпи, суддю спортивних змагань;
  • Гурського Миколу Захаровича, вчителя фізичної культури Здомишельського ліцею, учасника обласних змагань серед ветеранів спорту;
  • Сарію Олександра Олександровича, призера обласних змагань з пляжного волейболу, активного учасника спортивних змагань з волейболу;
  • Ковч Валентину Гнатівну, активну учасницю спортивних змагань з шахів.

Очільник громади вручив представнику спортивної команди Ратнівської територіальної громади Миколі Царуку  сертифікат на суму 19800 гривень для придбання спортивної форми. 

Вітання отримали спортсмени і від начальника управління гуманітарного політики Ратнівської селищної ради Віри Чернухи, яка побажала здоров’я, добра , успіхів усім тим, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує силу, велич духу і мужність, сприяє популяризації та розвитку сфери фізичної культури і спорту в Україні та  вручила грамоти управління гуманітарної політики за особистий внесок у  популяризацію фізичної культури і спорту, утвердження здорового способу життя, активну життєву позицію, участь у спортивно-масових заходах та з нагоди Дня фізичної культури і спорту:

  • Лук’янюку Анатолію Пилиповичу, активісту інваспорту, учаснику обласних змагань серед осіб з інвалідністю з боча;
  • Шевчику Владиславу Миколайовичу, головному інспектору відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Ковельського районного управління Головного управління ДСНС України у Волинській області, призеру обласних змагань з пляжного волейболу. 

Віра Миколаївна озвучила, що напередодні Дня фізичної культури і спорту грамоту управління у справах молоді та спорту Волинської обласної державної адміністрації  за багаторічну сумлінну працю, професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту отримав директор Ратнівської ДЮСШ Олег Повх.     
Після завершення урочистостей відбувся благодійний турнір з футболу «Наближаємо перемогу разом!» на підтримку Збройних Сил України   в якому взяли участь команди  селища Ратне, села Заброди та села Гірники.
 У результаті напруженої боротьби перемогу здобула футбольна команда села Гірники.  Кошти, зібрані під час турніру, будуть використані на потреби української армії та наближатимуть нашу перемогу над російським агресором.    

Гуртуймося, єднаймося, підіймаймо наш бойовий дух і допомагаймо нашим захисникам, задля жаданої перемоги, задля свободи і миру , задля волі і гідності. Ми - незламні! Ми - непереможні!

Сектор культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь