Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада керівників закладів освіти

Дата: 16.11.2022 16:50
Кількість переглядів: 171

Фото без опису
16 листопада 2022 року відбулась нарада директорів та заступників директорів з навчально-виховної роботи закладів та установ освіти Ратнівської селищної ради. Участь у нараді взяла заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олена АНТОНЮК.
Про результати перевірки закладів та установ освіти Ратнівської селищної ради  за дотриманням законодавства у сфері освіти проінформувала Тетяна ДАНИЛЮК, заступник начальника управління – начальник відділу освіти управління гуманітарної політики.
Наталія НОВАК, провідний спеціаліст відділу освіти управління гуманітарної політики, зосередила увагу учасників наради на особливостях підготовки та проведення ІІ етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з навчальних предметів 2022-2023 навчального року та атестації педагогічних працівників у 2022-2023 навчальному році.
Віра ЧЕРНУХА, начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради, відмітила роботу керівників закладів по організації освітнього процесу в змішаній та дистанційній формах, акцентувала увагу присутніх на активізації роботи щодо залучення учнів та педагогів до участі в конкурсах, турнірах, адже розвиток творчих обдарувань громади є одним з пріоритетних. 
Олена АНТОНЮК взяла участь в обговоренні питань, що стосуються підготовки закладів освіти до переходу на змішану форму навчання. Відмітила роль педагогічних колективів у волонтерській діяльності та подякувала колективам закладів та установ освіти за активну громадянську позицію. 

Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь