Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Участь у фізкультурно-оздоровчому фестивалі «На крилах віри»

Дата: 28.11.2022 15:28
Кількість переглядів: 163

Фото без опису
26 листопада  команда з інваспорту Ратнівської громади взяла участь у VII фізкультурно-оздоровчому фестивалі «На крилах віри» серед осіб з інвалідністю в м.Луцьку, приуроченому Міжнародному Дню людей з інвалідністю. Організація та проведення заходу відбулася під егідою Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» та громадської організації «ІНВАВОЛИНЬ». Мета фестивалю - залучення осіб з обмеженими фізичними можливостями до занять фізичною культурою і спортом, сприяння реабілітації та соціальної адаптації осіб з інвалідіністю у суспільстві та залучення уваги громадськості до їх проблем .  
Спортсмени з обмеженими фізичними можливостями змагалися у таких видах спорту як дартс, корнихол, боча. Атмосфера  фестивалю була дружньою та товариською. Кожен учасник змагання спробував свої сили і можливості. Позмагавшись та поспілкувавшись з друзями спортсмени  з обмеженими фізичними можливостями отримали заряд нових вражень та емоцій.
Вже традиційно, команда ратнівчан   повернулася з спортивного заходу з нагородами. У змаганнях  з дартсу І місце здобула Валентина Пегасівна Коротинська, ІІ місце зайняла Лідія Василівна Михалевич. Вітаємо їх  з перемогою, адже   вони не тільки стійко долають складні випробування долі, але й  доводять, що можуть працювати, творити, займатися спортом. Зичимо  всім учасникам фестивалю миру, здоров’я, любові до життя у кожній миті та подальших звершень у спорті.
Сектор культури, молоді, спорту та туризму управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь