Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Ратне завершилися змагання з футзалу

Дата: 30.01.2023 16:39
Кількість переглядів: 159

Фото без опису

28-29 січня 2023 року на базі Ратнівської дитячо-юнацької спортивної школи відбулися півфінальний та фінальний етапи відкритої першості Ратнівської територіальної громади з футзалу (чоловіки) у 2023 році на підтримку Збройних сил України під гаслом «Наближаємо Перемогу разом». 
У півфіналі за право бути найсильнішими змагалися 6 команд - Група «А - команди Ратне 1, Гірники 2, Гірники 1, група «Б» - команди Якушів, Заброди, Видричі. Спортсмени продемонстрували напружену гру та показали свій футбольний характер. Вольову перемогу у першому півфіналі здобули команди Ратне 1 та Гірники 2. Другу путівку до фіналу отримали команди Заброди та Видричі.
Фінальні змагання проходили у захоплюючій боротьбі. На спортивному майданчику шквалу спортивних емоцій не бракувало, кожна команда боролася до останньої хвилини. Комусь фортуна більше усміхнулась, а кому допомогли професійні вміння і навички. 
За підсумками результатів напруженої боротьби перше призове місце виборола команда Гірники 1, друге дісталося команді Ратне 2, а третє посіла команда Заброди. 
Переможців і призерів змагання привітав заступник голови Ратнівської селищної ради Сергій Ковч, який подякував усім спортсменам за активну участь у змаганнях та Збройним Силам України за можливість провести цей захід, а також побажав усім успіхів та перемоги і миру Україні . Сергій Павлович вручив команді – переможниці призовий  кубок, диплом, гравцям - медалі , командам, які зайняли ІІ та ІІІ місце - дипломи та гравцям команди медалі. 
За результатами гри кращим гравцем змагань визнано   Олександра Ятчука,  кращим воротарем - Дмитра Ващука - представників команди Гірники 2.
Упровдовж спортивного заходу було зібрано 4390 гривень, які будуть передані на підтримку Збройних сил України.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь