Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обгрунтування щодо проведення закупівлі робіт: «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП

Дата: 15.05.2023 10:39
Кількість переглядів: 801

Фото без опису

О Б Ґ Р У Н Т У В А Н Н Я

технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, його очікуваної вартості предмета та/або розміру бюджетного призначення закупівлі щодо проведення закупівлі робіт: «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП по вул. Центральна, 19 в смт Ратне Ковельського району Волинської області»

    Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, його категорія: Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області; місцезнаходження: 44101, Волинська область, Ковельський район, селище міського типу Ратне, вулиця Центральна, будинок 19; код ЄДРПОУ – 04350168; категорія замовника – орган місцевого самоврядування.
    Назва предмета закупівлі: «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП по вул. Центральна, 19 в смт Ратне Ковельського району Волинської області», код згідно національного класифікатора “Єдиний закупівельний словник” ДК 021:2015: 45453000-7 - Капітальний ремонт і реставрація; ідентифікатор закупівлі UA-2023-05-11-011914-a.
    Тип закупівлі: відкриті торги з особливостями.
    Строк реалізації програми: 3 роки.
Термін завершення виконання робіт – до 31.12.2025 р.
    Обгрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі: розмір очікуваної вартості предмета закупівлі визначено згідно із Зведеним кошторисним розрахунком вартості будівництва, який знаходиться в складі розробленої та затвердженої проектної документації «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП по вул. Центральна, 19 в смт Ратне Ковельського району Волинської області», виконаній відповідно до вимог чинних кошторисних норм України у будівництві “Настанова з визначення вартості будівництва” та “Настанова з визначення вартості проектних, науково-проектних, вишукувальних робіт та експертизи проектної документації на будівництво”, затверджених наказом Міністерства розвитку громад та територій України від 01.11.2021 № 281 та інших нормативних документів. Дана норма закріплена у Наказі Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 18.02.2020 № 275 «Про затвердження примірної методики визначення очікуваної вартості предмета закупівлі».
    Очікувана вартість предмета закупівлі становить 3 941 390,40 грн з ПДВ.
    Обгрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: технічні та якісні характеристики предмета закупівлі визначено відповідно до потреб у закупівлі з урахуванням вимог законодавства.
    Замовником було прийнято рішення про проведення капітального ремонту частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП на вул. Центральна, 19 смт Ратне Ковельського району Волинської області з метою облаштування прозорого, безбар’єрного і комфортного місця для обслуговування громадян, створення безпечних умов праці для працівників, запровадження заходів енергоефективності та економії витрат на опалення, а також з метою належного утримання та ефективної експлуатації майна комунальних установ та закладів.
    Технічні, якісні та кількісні характеристики відображені в проектній документації «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП по вул. Центральна, 19 в смт Ратне Ковельського району Волинської області».
    Проектна документація пройшла експертизу, отримано позитивний експертний звіт товариства з обмеженою відповідальністю «РЕМБУДКОНСАЛТІНГ» від 15.11.2022 № 77/22-РБК/ЕЗ.
    Проектна документація затверджена рішенням виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Ковельського району Волинської області від 05.12.2022 № 285.
    В проектній документації міститься детальний опис робіт, що закуповуються, технічні вимоги, обсяги та види цих робіт. Роботи повинні виконуватись згідно із затвердженим проектом з дотриманням вимог діючих нормативних документів та відповідно до вимог щодо термінів закінчення робіт, технології виконання робіт за проектом, якості будівельно-монтажних робіт, які виконуються з дотриманням діючих норм і правил та безпечних умов праці, з використанням конкретних матеріалів і конструкцій. Роботи повинні виконуватись із матеріалів, що передбачені в проектній документації, повинні бути якісними та відповідати вимогам встановлених ДСТУ, ГОСТ та чинному законодавству.
    Обгрунтування розміру бюджетного призначення: розмір бюджетного призначення на об’єкт: «Капітальний ремонт частини приміщення адміністративного приміщення під ЦНАП по вул. Центральна, 19 в смт Ратне Ковельського району Волинської області», визначений виходячи з потреб територіальної громади та затверджений рішенням Ратнівської селищної ради від 15.12.2022 № 22/57 «Про бюджет Ратнівської селищної територіальної громади на 2023 рік». В 2023 році на реалізацію цієї закупівлі виділено 200 тисяч гривень.


Уповноважена особа                                                                Анжела Неводнічик


Коментарі:

Сергій Рижков
2023-05-15 21:52:50

Ви находитесь в дуже не безпечному районі області . Ремонт?! Депутати Ви чим думаєте ?! Верніше думали .... Як не допоможете перемозі ,а 4000000 це великі гроші ,коли люди по гривні збирають . Дивіться щоб з такою поведінкою,не прийшлость на реконструкцію потім гроші чекати від москалів років за 30

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь