Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулась зустріч працівників соціальних служб та правоохоронних органів Ратнівської громади з учнями ЗОШ № 2 смт Ратне імені Миколи Заліпи

Дата: 17.05.2023 14:51
Кількість переглядів: 1010

Фото без опису

Сьогодні є важливою співпраця шкіл з працівниками соціальних служб та працівниками правоохоронних органів. Організація зустрічей з учнями навчальних закладів є традиційною формою превентивної роботи у школі. 
16 травня 2023 року в приміщенні ЗОШ №2 смт Ратне імені Миколи Заліпи за сприяння директора навчального закладу Ігоря Рудчика та заступника директора з виховної роботи школи Тетяни Денисової, відбулась зустріч учнів 7-х класів з  головним спеціалістом у справах дітей сектору «Служба у справах дітей» Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Наталією Токарською,  практичним психологом Комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Ратнівської селищної ради Катериною Бірук, капітаном поліції, поліцейським офіцером громади сектору взаємодії з громадами відділу превенції Ковельського РУП ГУНП у Волинській області Андрієм Корецьким  та провідним інспектором Ковельського районного сектору №2 філії Державної установи «Центр пробації» у Волинській області Оксаною Сидорук. Зустріч була присвячена актуальним проблемам булінгу, протидії насильства в сім’ї та попередження інших негативних явищ в дитячому середовищі. 
В ході заходу дітей познайомили з видами правопорушень, що часто зустрічаються у шкільному середовищі та на вулицях селища, особливостями і підставами адміністративної, кримінальної відповідальності неповнолітніх та їх батьків за скоєні правопорушення. Особлива увага присутніх була зосереджена  на правила поведінки у громадських місцях та на дорогах селища. 
На завершення заходу школярів проінформували про контакти установ та організацій в громаді які захищають права та інтереси дітей. Були розповсюджені інформаційні буклети. 
Довідково. У випадках насильства, чи загрози його вчинення, діти можуть телефонувати на Національну дитячу «гарячу лінію» 0-800-500-225 або 116-111 та на Національну «гарячу лінію» з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації 0-800-500-335 або 116-123.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь