Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбулося чергове засідання виконавчого комітету

Дата: 15.08.2023 15:55
Кількість переглядів: 604

Фото без опису

11 серпня відбулося чергове засідання виконавчого комітету, на якому розглянуто 29 питань порядку денного, що охоплюють різні сфери життєдіяльності громади.

Зокрема, члени виконкому заслухали звіт про виконання бюджету Ратнівської селищної територіальної громади за перше півріччя 2023 року. В бюджет надійшло 63,6 млн грн власних доходів та 54,6 млн. грн офіційних трансфертів. Варто зазначити, що в порівнянні з відповідним періодом минулого року власні надходження зросли на 35 відсотків або на 16 мільйонів гривень.

Члени виконкому погодили звіт про виконання фінансового плану комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради за ІІ квартал 2023 року. Доходи підприємства склали 19,2 млн грн, в тому числі співфінансування Забродівської та Самарівської громад в сумі 1,1 млн. грн для фінансування мережі первинної ланки охорони здоровʼя на території зазначених громад.
Також затвердили звіт про виконання фінансового плану комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради за ІІ квартал 2023 року та підтримали зміни нього на 2023 рік. За звітний період комунальне підприємство отримало доходів  у сумі  40,6 млн. грн., з яких кошти НСЗУ – 31,6 млн. грн, кошти бюджету Ратнівської територіальної громади – 2.2 млн. грн та від платних послуг – 2,4 млн. грн. Директор КНП «Ратнівська ЦРЛ» Ратнівськоі селищної ради Михайло БЕГАЛЬ детально розповів присутнім про плани щодо розширення матеріально-технічноі бази підприємства, закупівлі медичного обладнання, яке є основою успішної діагностики та лікування хвороб.

Виконавчий комітет надав згоду комунальному некомерційному підприємству «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт системи внутрішнього електропостачання (встановлення сонячних панелей) будівель комунального некомерційного підприємства «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради на вул. Газіна, 64 в смт Ратне Волинської області» та надали згоду комунальному підприємству «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради на проведення будівельних робіт по об’єкту «Капітальний ремонт частини приміщення 1-го поверху (влаштування дверного прорізу) комунального підприємства «Ратнівський центр первинної медичної допомоги» Ратнівської селищної ради за адресою: вул. Європейська (Газіна), 64 в смт Ратне Волинської області».

Розглянуто питання про затвердження списку забудовників Ратнівської селищної ради для отримання кредиту з обласного Фонду підтримки індивідуального житлового будівництва на селі.

Відповідно до поданих заяв присвоєно адреси житлових будинків: Колядюк С. І., Антонюка І. В.; об’єктам будівництва громадян: Ятчук А.М, Неводнічика Р. В., Савчука В. І. Гурського А. М., Мерчука М. В.; присвоєння адреси виробничій будівлі (складському приміщенню) Товариства з обмеженою відповідальністю «МІФ» ЛТД. Одноголосно надали дозвіл на розміщення зовнішньої реклами.

У сфері освіти члени виконкому підтримали рішення про організацію роботи закладів та установ освіти і культури Ратнівської селищної ради у серпні 2023 року.

У сфері соціального захисту члени виконавчого комітету підтримали рішення про затвердження нового складу опікунської ради при виконавчому комітеті Ратнівської селищної ради та рішення про затвердження складу комісії з питань захисту прав дитини Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради у новій редакції.
У галузі житлово-комунального господарства прийнято ряд рішень про надання дозволу на видалення зелених насаджень (згідно з поданими заявами громадян, на основі актів обстеження зелених насаджень, що підлягають видаленню, та погодження державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища) громадянину Глушку О. Й., Головному управлінню Пенсійного фонду України у Волинській області, комунальному некомерційному підприємству «Ратнівська центральна районна лікарня» Ратнівської селищної ради та комунальній установі «Центр безпеки і життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради. Продовжили термін дії ордера на видалення зелених насаджень громадянці Романик М. П.

З метою забезпечення централізованого вивозу сміття по населених пунктах громади було прийнято рішення про організацію укладення договорів щодо надання послуги з поводження з побутовими відходами у домогосподарствах сіл Доманове, Млинове, Кортеліси та Височне з Ратнівським виробничим управлінням житлово-комунального господарства.

З усіх питань порядку денного прийняті відповідні рішення, з якими можна ознайомитися на сайті селищної ради, відповідно до чинного законодавства.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь