Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Робоча зустріч з керівниками закладів дошкільної освіти селища Ратне

Дата: 16.08.2023 21:44
Кількість переглядів: 687

Фото без опису

15 серпня 2023 року відбулась нарада з керівниками закладів дошкільної освіти селища Ратне щодо комплектування груп та організації освітнього процесу в закладах дошкільної освіти з урахуванням безпекових умов. У нараді взяла участь Олена Антонюк, заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради. На сьогодні у Ратнівському дитячому ясла-садку №1 наявні три найпростіші укриття місткістю до 150 осіб. У КЗ ДО «Ратнівський дитячий ясла-садок №2»  найпростіше укриття розраховане до 50 осіб. 

Олена Антонюк під час обговорення зазначених питань звернула увагу, що  пропозиція, зазначена в анкетуванні батьків, щодо 4-годинного режиму роботи закладів дошкільної освіти, яка, проте, не знайшла достатньої підтримки серед батьків, дала б  можливість охопити  більшу кількість дітей  та залучити до освітнього процесу не лише вихованців  груп старшого і середнього віку, а й груп молодшого та раннього дошкільного віку.

Керівникам закладів освіти було рекомендовано провести роз’яснювальну роботу з батьками щодо організації освітнього процесу для вихованців старшого та середнього дошкільного віку з 8-годинним  режимом роботи та організацією харчування в умовах воєнного стану.

Зважаючи, що у КЗ ДО «Ратнівський дитячий ясла-садок №2»  найпростіше укриття розраховане до 50 осіб, Олександр Денисюк запропонував тимчасово розмістити групи середнього дошкільного віку КЗ ДО «Ратнівський дитячий ясла-садок №2» у Ратнівському дитячому  сла-садку №1. Крім того, було обговорено питання охоплення дошкільною освітою дітей  молодшого та раннього дошкільного віку, обоє батьків яких працюють.
У зв’язку з обмеженою кількістю місць, на нараді було акцентовано увагу на необхідності забезпечення керівниками закладів щоденного контролю і аналізу відвідування та доукомплектовувати групи вихованцями інших вікових категорій.
 

Управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь