Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Безпечна громада

Дата: 19.09.2023 15:41
Кількість переглядів: 287

Фото без опису

Сьогодні, коли основні зусилля держави, громади і всіх українців спрямовані на підтримку та зміцнення Збройних Сил України, у Ратнівській громаді приділяється суттєва увага і питанням внутрішньої безпеки, зокрема посиленню контролю за безпековою ситуацією на дорогах.

За дорученням селищного голови Віталія Бірука 18 вересня заступник селищного голови Сергій Ковч провів робочу зустріч з поліцейськими офіцерами Ратнівськоі селищної ради Юрієм Лахтюком та Андрієм Корецьким задля напрацювання додаткових превентивних заходів у сфері безпеки дорожнього руху.

Учасники зустрічі проаналізували стан дорожнього покриття й дорожніх знаків на території громади, визначили небезпечні ділянки доріг та розглянули потребу заміни ( реставрації ) пошкоджених дорожніх знаків та встановлення додаткових засобів регулювання дорожнього руху. В результаті було напрацьовано перелік дорожніх знаків, заміна яких є вкрай необхідною і буде поступово проведена. Також за наслідками зустрічі заступник селищного голови дав термінове доручення старостам старостинських округів подати інформацію щодо наявності пішохідних переходів та знаків «Увага! Діти!» біля навчальних закладів, що є вкрай актуальним з огляду на відновлення освітнього процесу. Слід відзначити оперативність реагування старост, оскільки вже сьогодні ними подана потреба на встановлення попереджувальних знаків. Тож наразі готується запит на Службу місцевих автомобільних доріг у Волинській області щодо необхідності їх встановлення.

Моніторинг аварійно - небезпечних ділянок руху та заходи, спрямовані на зменшення аварійності та підвищення безпеки руху, продовжуватимуться в громаді і надалі.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь