Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Придбали велосипеди для соціальних робітників

Дата: 12.01.2024 17:24
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

Соціальні робітники відділення соціальної допомоги вдома  комунального закладу "Центр надання соціальних послуг" Ратнівської селищної ради обслуговують більше 100  самотніх громадян та осіб з інвалідністю, які проживають на території нашої громади.Почасти їм доводиться долати не один кілометр дороги, адже отримувачі послуг проживають  один від одного досить віддалено і у таких випадках без транспортних засобів, хоча б двоколісних- взагалі ніяк. Відтак, нещодавно Центром було придбано велосипеди, які передані соціальним робітникам с.Здомишель  - Людмилі Малець та смт Ратне  - Світлані Королюк, які обслуговують більше 10 самотніх громадян кожна. 

До слова, велосипеди  закуплені за кошти, які надійшли до комунального закладу" Центр надання соціальних послуг" за надання  послуги догляд вдома з диференційованою оплатою. 

До відома: громадяни похилого віку чий дохід перевищує два прожиткових мінімуми та не перевищує чотири прожиткових мінімуми, можуть отримати  послугу догляду вдома  з диференційованою оплатою. 
Якщо вас зацікавила інформація щодо диференційованої оплати звертайтеся до комунального закладу " Центр надання соціальних послуг" Ратнівської селищної  ради за адресою: смт Ратне, вул.Центральна 19, каб.10.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь