Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпочались  щорічні  звітування керівників закладів освіти Ратнівської селищної ради

Дата: 06.06.2024 08:29
Кількість переглядів: 134

Фото без опису

Відповідно до статті 30 Закону України «Про освіту» в закладах загальної середньої освіти Ратнівської селищної ради розпочались щорічні  звіти керівників  перед  педагогічним колективом, батьківським комітетом та громадськістю.  

Річний звіт — це відображення діяльності керівника та закладу в цілому. 
05 червня Ратнівський селищний голова Віталій Бірук,  начальник управління гуманітарної політики Ратнівської селищної ради Олександр Денисюк, заступник начальника управління - начальник відділу освіти управління гуманітарної політики Тетяна Данилюк та директор Опорного закладу освіти «Кортеліський ліцей імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради» Юрій Коханюк взяли участь  у щорічному звіті завідувача філії Височненської гімназії – філії Опорного закладу освіти «Кортеліський ліцей імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради».

Марія Карпік, завідувач філії Опорного закладу освіти, у своєму виступі розповіла про забезпечення освітнього процесу в закладі в умовах воєнного стану, закцентувала увагу присутніх на проведенні виховних заходів патріотичного напрямку у 2023-2024 навчальному році. Марія Петрівна подякувала батькам, працівникам за допомогу в облаштуванні найпростішого укриття, що дало змогу організувати освітній процес в очній формі навчання та відмітила роботу учнів по здачі металобрухту та макулатури, що дає додаткові кошти для зміцнення матеріальної бази закладу. Серед проблем, які турбують завідувача - потреба у оновленні комп’ютерної техніки закладу освіти та погана якість Інтернету, що вносить суттєві корективи у роботу педпрацівників з електронними журналами.

Віталій Бірук у своєму виступі зазначив, що  у Височненській гімназії - філії Опорного закладу освіти «Кортеліський ліцей імені Василя Корнелюка Ратнівської селищної ради» навчається найменша кількість учнів порівняно з іншими закладами освіти громади і затрати на одного учня, відповідно, значно більші у порівнянні з іншими.  Водночас Ратнівський селищний голова подякував колективу закладу за фінансову підтримку військових, які забезпечують наш спокій та запевнив, що селищна рада  і надалі буде сприяти  розвитку закладу освіти.

Разом з тим були обговорені питання соціально-економічного розвитку громади, шляхи наповнення селищного бюджету та вирішення проблемних питань жителів села Височне.

Олександр Денисюк відмітив організовану заготівлю палива силами працівників освітнього закладу, що дало змогу зекономити бюджетні кошти. 

Зі звітом завідувача філії можна буде ознайомитись на сайті закладу освіти. 

                                                            
Управління гуманітарної політики Ратнівської  селищної ради



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь