Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Благодійний спортивний фестиваль «Спорт єднає всіх»

Дата: 22.07.2024 17:25
Кількість переглядів: 317

Фото без опису

В суботу, 20 липня, в селищі Ратне в рамках проведення благодійних заходів з нагоди відзначення Дня селища проведено спортивний фестиваль «Спорт єднає всіх». Дійство відбувалося в парку відпочинку та в спортивному залі Ліцею №1 селища Ратне.  Випробувати власні сили на фестиваль прибуло п’ять команд громади - команда селища Ратне та команди Жиричівського, Гірниківського, Кортеліського та Здомишельського старостинських округів. У змаганнях серед осіб з інвалідністю виявили бажання взяти участь команди з інваспорту міст Луцька, Ковеля, Любомля та селищ Ратне і Маневичі.

Розпочався захід хвилиною мовчання за полеглими українськими захисниками, які віддали свої життя, захищаючи цілісність і державний суверенітет  України. Неодноразовий переможець обласних чемпіонатів гри з шахів Данило РАКУБОВЧУК та капітан волейбольної команди селища  Ратне Валентина  ГАВРИЛЮК урочисто підняли Державний Прапор України, а всі присутні виконали Державний Гімн України.

З привітальним словом до учасників та гостей фестивалю звернувся Ратнівський селищний голова Віталій БІРУК. Він подякував спортсменам за участь у заході та побажав мирного неба, удачі  і яскравих перемог. «А головне – дякуємо нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми маємо можливість сьогодні бути тут та займатися улюбленою справою. Низький уклін, велика вдячність і повага всім, хто сьогодні зі зброєю в руках захищає кордони нашої країни », – зазначив очільник громади.

Привітав учасників спортивного заходу заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю  «Інваспорт» Василь ШЕВЧУК: «Вітаю всіх учасників фестивалю. Щиро бажаю всім нам миру, нових здобутків й перемоги. Дякую Збройним Силам України за можливість проведення таких потрібних змагань серед осіб з інвалідністю».

У програму фестивалю увійшли змагання з бочча, дартсу, корнхолу серед осіб з інвалідністю та змагання з пляжного волейболу, вуличного футболу, стрільби з пневматичної гвинтівки.

Впровдовж дня на майданчиках панувала атмосфера спортивного азарту  та завзятої боротьби. Учасники змагань  гідно показали свою відданість спорту та доклали максимум зусиль для перемоги. Завершилися поєдинки наступними результатами.

Учасники команди з інваспорту громади здобули призові місця:
у змаганнях з корнхолу

  • І місце – Микола ПОЛІВОДА
  • ІІ місце – Анатолій ЯРОШУК
  • ІІІ місце – Катерина ШЕВЧЕНКО;

у змаганнях з дартсу

  • І місце -Анатолій ЯРОШУК та Микола ПОЛІВОДА
  • ІІ місце – Лідія МИХАЛЕВИЧ
  • ІІІ місце – Тетяна СЕМЕНЮК, Анатолій ЛУК’ЯНЮК, Катерина ШЕВЧЕНКО;

у змаганнях з бочча

  • І місце – Анатолій ЯРОШУК
  • ІІ місце – Сергій ЛЕВКІВСЬКИЙ (серед батьків-супроводжуючих)
  • ІІІ місце – Тетяна СЕМЕНЮК, Лідія МИХАЛЕВИЧ, Юлія МИХАЛЕВИЧ, Богдан КОЛОТЮК.

За результатами змагань з пляжного волейболу переможцем стала команда селища Ратне, срібло здобула команда Жиричівського старостинського округу, бронзу виборола команда Гірниківського старостинського округу.

Трійка лідерів у змаганнях з вуличного футболу сформувалася у такому складі: І місце - команда Гірниківського старостинського округу, ІІ місце – команда селища Ратне, ІІІ місце - команда  Жиричівського старостинського округу.

У підсумку боротьби у змаганнях зі стрільби з пневматичної гвинтівки звання чемпіона виборов Роман БІЛЬЧУК (селище Ратне), ІІ місце посіли Дмитро ЗОБНІН (Кортеліський старостинський округ) та Олександр ПАНАСЮК (Гірниківський старостинський округ), а ІІІ місце здобули  Олександр САРІЯ (селище Ратне) та Олександр МОРОЗ (Жиричівський старостинський округ).

По завершенню благодійного спортивного дійства Ратнівський селищний голова Віталій БІРУК та заступник начальника Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю  «Інваспорт» Василь ШЕВЧУК вручили нагороди переможцям та призерам фестивалю. Очільник громади привітав з днем народження та вручив подарунки Анатолію ЛУКʼЯНЮКУ та Анатолію ЯРОШУКУ – активним учасникам команди громади з інваспорту.

За плідну співпрацю у сфері фізичної культури і спорту серед осіб з інвалідністю та за допомогу в організації і проведенні змагань за програмою благодійного спортивного фестивалю «Спорт єднає всіх» селищний голова Віталій БІРУК оголосив подяку представнику Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт" Василю ШЕВЧУКУ.

Учасникам та гостям фестивалю свої музичні вітання подарували вихованці комунального закладу дошкільної освіти «Ратнівський дитячий ясла-садок № 2» та учениця Жиричівського ліцею Ратнівської селищної ради Уляна КІПЕНЬ.

Під час спортивного заходу було зібрано 4700 гривень благодійних коштів, які будуть спрямовані на потреби Збройних Сил України.



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь