Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №13/19 «Про надання громадянці Петрик Світлані Трохимівні та громадянці Пінкевич Наталії Миколаївні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів»

Кількість переглядів: 84
Скликання: 8 скликання
Сесія: 13 сесія 26.11.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 26.11.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 13/19
Назва документу: Про надання громадянці Петрик Світлані Трохимівні та громадянці Пінкевич Наталії Миколаївні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянці Петрик Світлані Трохимівні та громадянці Пінкевич Наталії Миколаївні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

26 листопада 2021 року                      смт Ратне                                            № 13/19

Про надання громадянці Петрик Світлані Трохимівні та громадянці Пінкевич Наталії Миколаївні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 40, 79-1, 81, 107, 116, 118, 122 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадянки  Петрик Світлани Трохимівни та громадянки Пінкевич Наталії Миколаївни від 25 жовтня 2021 року, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянці Петрик Світлані Трохимівні дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0035 га для будівництва індивідуального гаража (код цільового призначення 02.05), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вул. Учительська, із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі житлової та громадської забудови.
2. Надати громадянці Пінкевич Наталії Миколаївні дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,0035 га для будівництва індивідуального гаража (код цільового призначення 02.05), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вул. Учительська, із земель Ратнівської селищної ради, які не надані у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі житлової та громадської забудови.
3. Громадянці Петрик Світлані Трохимівні та громадянці Пінкевич Наталії Миколаївні проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва індивідуальних гаражів подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь