Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №13/29 «Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок)»

Кількість переглядів: 103
Скликання: 8 скликання
Сесія: 13 сесія 26.11.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 26.11.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 13/29
Назва документу: Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок)
Прикріплені файли:
  1. Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок) (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

26 листопада 2021 року                      смт Ратне                                            № 13/29

Про відмову громадянам у наданні дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд (присадибних ділянок)

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 39, 116, 118, 121-122 Земельного Кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Відмовити громадянці Гайдучик Людмилі Михайлівні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) по вулицях Короленка та Ольги княгині, смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне, призначених для безоплатної передачі громадянам у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
2. Відмовити громадянину Залуському Сергію Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне, призначених для безоплатної передачі громадянам у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
3. Відмовити громадянину Козці Сергію Миколайовичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне, призначених для безоплатної передачі громадянам у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
4. Відмовити громадянці Майструк Ірині Іванівні в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне, призначених для безоплатної передачі громадянам у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
5. Відмовити громадянину Нінічуку Миколі Івановичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) в смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне, призначених для безоплатної передачі громадянам у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
6. Відмовити громадянину Швеку Ігорю Михайловичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки)  по вулицях Короленка та Ольги княгині, смт Ратне Ковельського району Волинської області у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне, призначених для безоплатної передачі громадянам у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
7. Відмовити громадянину Шиманському Анатолію Антоновичу в наданні дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,15 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибної ділянки) по вулицях Паші Савельєвої та Ольги княгині,  смт Ратне Ковельського району Волинської області (в районі газокомпресорної) у зв’язку з відсутністю земельних ділянок в смт Ратне, призначених для безоплатної передачі громадянам у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь