Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №14/15 «Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства»

Кількість переглядів: 98
Скликання: 8 скликання
Сесія: 14 сесія 20.12.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 20.12.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 14/15
Назва документу: Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

20 грудня 2021 року                      смт Ратне                                                 № 14/15

Про надання громадянам дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства  

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 118, 121-122 Земельного кодексу України, статтею 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян, Ратнівська селищна рада 

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянину Дудці Олександру Валерійовичу дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,5232 га для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення 01.03), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Здомишель, пров. Діброва, із земель Ратнівської селищної ради не наданих у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі сільськогосподарського призначення.
2. Надати громадянці Лемешко Ганні Марківні дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 1,0058 га для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення 01.03), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Броди, вул. Циганки, із земель Ратнівської селищної ради не наданих у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі сільськогосподарського призначення.
3. Надати громадянці Сахарчук Ніні Іванівні дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність орієнтовною площею 0,2643 га для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення 01.03), яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Броди, вул. Берегова, із земель Ратнівської селищної ради не наданих у власність чи користування. Категорія земель, за рахунок яких відводиться земельна ділянка відповідно до статті 19 Земельного кодексу України, – землі сільськогосподарського призначення.
4. Громадянам проєкти землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь