Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №14/18 «Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  »

Кількість переглядів: 95
Скликання: 8 скликання
Сесія: 14 сесія 20.12.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 20.12.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 14/18
Назва документу: Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства   (0.02 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

20 грудня 2021 року                        смт Ратне                                              № 14/18

Про надання громадянам дозволу на розроблення технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 81, 107, 116, 118, 121-122 Земельного кодексу України, статтею 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянину Гуліну Івану Якимовичу дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,60 га для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення 01.03), яка знаходиться за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Запоківне, вул. Центральна. 
2. Надати громадянці Нагалюк Варварі Павлівні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,60 га для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення 01.03), яка знаходиться за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Млинове, вул. Шевченка, 23. 
3. Надати громадянці Самосюк Катерині Василівні дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,60 га для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення 01.03), яка знаходиться за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, с. Сільця-Млинівські, вул. Прикордонна. 
4. Громадянам технічні документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь