Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №14/22 «Про надання громадянину Грицюку Анатолію Івановичу в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення із земельних часток (паїв), що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців та з числа невитребуваних земельних часток (паїв)»

Кількість переглядів: 208
Скликання: 8 скликання
Сесія: 14 сесія 20.12.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 20.12.2021
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 14/22
Назва документу: Про надання громадянину Грицюку Анатолію Івановичу в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення із земельних часток (паїв), що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців та з числа невитребуваних земельних часток (паїв)
Прикріплені файли:
  1. Про надання громадянину Грицюку Анатолію Івановичу в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення із земельних часток (паїв), що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців та з числа невитребуваних зе (0.05 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

20 грудня 2021 року                        смт Ратне                                               № 14/22

Про надання громадянину Грицюку Анатолію Івановичу в оренду земельних ділянок сільськогосподарського призначення із земельних часток (паїв), що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців та з числа невитребуваних земельних часток (паїв)

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 19, 122, 162 Земельного кодексу України, статтями 4, 19 Закону України «Про оренду землі», Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статтями 1283, 1285 Цивільного кодексу України, розглянувши заяву громадянина Грицюка Анатолія Івановича від 19 листопада 2021 року, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати громадянину Грицюку Анатолію Івановичу в оренду земельні ділянки сільськогосподарського призначення із земельних часток (паїв), що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців, загальною площею 2,15 га, в тому числі:
- ділянка № 178 площею 0,26 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 215 площею 0,25 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 230 площею 0,26 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 367 площею 0,29 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 346 площею 1,09 га пасовища, урочище Ясля, відповідно до схеми розпаювання земель сільськогосподарського виробничого кооперативу «Україна», які розташовані за межами с. Конище Ковельського району Волинської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код цільового призначення 01.01) строком на 1 рік або до моменту появи спадкоємців, чи до набрання законної сили рішенням суду про визнання спадщини відумерлою.
2. Надати громадянину Грицюку Анатолію Івановичу в оренду земельні ділянки сільськогосподарського призначення з числа невитребуваних земельних часток (паїв) загальною площею 2,66 га, в тому числі:
- ділянка № 359 площею 0,38 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 360 площею 0,38 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 361 площею 0,38 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 363 площею 0,38 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 364 площею 0,38 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 365 площею 0,38 га ріллі № 2, урочище біля ферми;
- ділянка № 366 площею 0,38 га ріллі № 2, урочище біля ферми, відповідно до схеми розпаювання земель сільськогосподарського виробничого кооперативу «Україна», які розташовані за межами с. Конище Ковельського району Волинської області для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (код цільового призначення 01.01) строком на 1 рік або до дня державної реєстрації права власності на такі земельні ділянки їх власниками.
3. Установити річний розмір орендної плати за земельні ділянки, зазначені в пунктах 1, 2 цього рішення, в розмірі 10 (десять) відсотків від нормативної грошової оцінки сільськогосподарських угідь земель колективної власності сільськогосподарського виробничого кооперативу «Україна».
4. Зобов’язати громадянина Грицюка Анатолія Івановича:
4.1. протягом місяця укласти відповідні договори оренди земельних ділянок із земельних часток (паїв), що входять до складу спадщини, власники яких померли, за відсутності спадкоємців, та з числа невитребуваних земельних часток (паїв);
4.2. приступити до використання зазначених земельних ділянок в строки, встановлені договорами оренди землі.
4.3. використовувати земельні ділянки за цільовим призначенням; 
4.4. здійснювати комплекс заходів щодо охорони земель, передбачених статтями 164, 166, 167, 168 Земельного кодексу України;
4.5. не порушувати прав сусідніх землекористувачів (землевласників) та дотримуватись правил добросусідства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь