Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №22/30 «Про виділення громадянину Пишуку Івану Павловичу в натурі (на місцевості) земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) та надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства »

Кількість переглядів: 63
Скликання: 8 скликання
Сесія: 22 сесія 15.12.2022
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 15.12.2022
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 22/30
Назва документу: Про виділення громадянину Пишуку Івану Павловичу в натурі (на місцевості) земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) та надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства 
Прикріплені файли:
  1. Про виділення громадянину Пишуку Івану Павловичу в натурі (на місцевості) земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) та надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства  (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ
    
РІШЕННЯ

15 грудня 2022 року                        смт Ратне                                               № 22/30

Про виділення громадянину Пишуку Івану Павловичу в натурі (на місцевості) земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) та надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства 

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 81, 107, 118, 121-122 Земельного кодексу України, Законом України «Про порядок виділення в натурі (на місцевості) земельних ділянок власникам земельних часток (паїв)», статтею 50 Закону України «Про землеустрій», статтею 24 Закону України «Про Державний земельний кадастр», розглянувши клопотання громадянина Пишука Івана Павловича від 14 лютого 2022 року, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Виділити громадянину Пишуку Івану Павловичу в натурі (на місцевості) земельну ділянку в розмірі земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства, яка розташована в урочищі Цілина ІІ, за межами с. Кортеліси Ковельського району Волинської області, на підставі рішення Ратнівського районного суду Волинської області від 16 жовтня 2000 року та сертифікату на право на земельну частку (пай) серії ВЛ № 0229392, зареєстрованого у Книзі реєстрації сертифікатів на право на земельну частку (пай) 17 квітня 2002 року за № 46 із земель запасу Ратнівської селищної ради.
2. Надати громадянину Пишуку Івану Павловичу дозвіл на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) орієнтовною площею 4,10 га для ведення особистого селянського господарства (код цільового призначення 01.03), яка розташована в урочищі Цілина ІІ, за межами с. Кортеліси Ковельського району Волинської області із земель запасу Ратнівської селищної ради.
3. Громадянину Пишуку Івану Павловичу проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки в розмірі земельної частки (паю) для ведення особистого селянського господарства подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому законом порядку.
4. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.    


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь