Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконкому 2023 №287 «Про висунення кандидатури АНТОНЮК Оксани Адамівни на присвоєння почесного звання «Мати-героїня»»

Кількість переглядів: 25
Скликання: 8 скликання
Сесія: Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради
Тип документу: Рішення виконкому 2023
Дата: 02.11.2023
Автор: Гаврилюк Людмила Павлівна
Номер документу: 287
Назва документу: Про висунення кандидатури АНТОНЮК Оксани Адамівни на присвоєння почесного звання «Мати-героїня»
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.03 МБ)

                              
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

РІШЕННЯ

02 листопада 2023 року    смт Ратне                                   № 287 

Про висунення кандидатури АНТОНЮК Оксани Адамівни на присвоєння почесного звання «Мати-героїня»

Керуючись статтею 34 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Указом Президента України від 29.06.2001 р. № 476/2001 «Про почесні звання України», розглянувши заяву громадянки АНТОНЮК Оксани Адамівни від 09.10.2023 року, виконавчий комітет Ратнівської селищної ради

ВИРІШИВ:

1. Висунути кандидатуру громадянки АНТОНЮК Оксани Адамівни, 11.08.1977 р. н., що проживає за адресою: Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вулиця Серпнева, будинок 24 на присвоєння почесного звання «Мати-героїня», яка народила та виховала до восьмирічного віку п’ятеро дітей.
2. Підготувати і подати на розгляд клопотання з відповідним пакетом документів до Волинської обласної державної адміністрації.
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на секретаря селищної ради Людмилу ГАВРИЛЮК.

Селищний голова                                                                     Віталій БІРУК

Затверджено
Комісією
Державних
Нагород та
Геральдики
При Президентові
України
Від 17.03.2003
    Дані службових відміток


    Дані картотеки про нагородження


НАГОРОДНИЙ ЛИСТ
для представлення та відзначення
державною нагородою України

1. Прізвище, ім’я, по батькові: Антонюк Оксана Адамівна.
2. Посада і місце роботи, служби: радіотелефоніст 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області, сержант служби цивільного захисту.
3. Число, місяць, рік і місце народження: 11 серпня 1977 р. н, с. Прохід Ратнівського району Волинської області.
4. Стать: жіноча.
5. Національність: громадянка України.
6. Партійність: позапартійна. 
7. Освіта: середня спеціальна, Луцьке училище культури, 1996 рік. 
8. Науковий ступінь вчене звання, спеціальне звання: не має.
9. Які має державні нагороди України, дата нагородження: не має.
10. Домашня адреса: Україна, Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вулиця Серпнева, будинок 24. Тел. 0969871918.
11. Службова адреса: м. Ковель, вулиця Міцкевича, 23. Телефон-факс (03352) 5-92-50 
12. Загальний стаж роботи: 29 років 1 місяць 27 днів.
13. Характеристика з зазначенням конкретних особливих заслуг особи:


Громадянка Антонюк Оксана Адамівна народилась в селі Прохід Ратнівського району Волинської області. У 1996 році закінчила Луцьке училище культури. В цьому ж році вийшла заміж, народила та виховує п’ятеро дітей. Нині вона сержант служби цивільного захисту, радіотелефоніст 14 ДПРЧ 2 ДПРЗ ГУ ДСНС України у Волинській області. Оксана Адамівна любляча, турботлива мати, постійно дбає про сімейний добробут, цікавиться навчанням дітей, створює сприятливі умови для здобуття дітьми освіти, формуванню високих моральних якостей. У цій сім’ї діти навчаються чесності, порядності, відповідальності та працьовитості.

Дочка – Антонюк (Вовканич) Олеся Геннадіївна – 23.05.1997 р. н., зареєстрована та проживає за адресою: вулиця Серпнева, 24, смт Ратне Ковельського району Волинської області. У 2014 році закінчила НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня № 1– гімназія» смт Ратне та вступила до Державного вищого навчального закладу «Ужгородський національний університет» за спеціальністю «Психологія», який закінчила з відзнакою у 2019 році. За період навчання Оксана проявила себе як добросовісна, старанна та ініціативна. У 2020 році вийшла заміж. Характеризується з позитивної сторони. Відкрита, щира, працьовита, турботлива дівчина. Доброзичлива, з повагою ставиться до ближніх.
Дочка – Антонюк Наталія Геннадіївна – 03.08.2002 р. н., зареєстрована та проживає за адресою: вулиця Серпнева, 24, смт Ратне Ковельського району Волинської області. У 2019 році закінчила НВК «загальноосвітня школа І-ІІІ ступеня № 2 смт Ратне ім. М. Заліпи та вступила до Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника за спеціальністю «Психологія». Характеризується з позитивної сторони. Працьовита, товариська, ввічлива та чуйна дівчина. Володіє високими організаторськими здібностями, з ближніми доброзичлива. 
Дочка – Антонюк Софія Геннадіївна – 20.04.2008 р. н., зареєстрована та проживає за адресою: вулиця Серпнева, 24, смт Ратне Ковельського району Волинської області. Навчається Характеризується з позитивної сторони. Працьовита, товариська, ввічлива та чуйна дівчина. Володіє високими організаторськими здібностями, з ближніми доброзичлива. 
Дочка – Антонюк Анна Геннадіївна – 01.06.2013 р. н., зареєстрована та проживає за адресою: вулиця Серпнева, 24, смт Ратне Ковельського району Волинської області. Навчається у Ратнівському ліцеї № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради. Зарекомендувала себе старанною, дисциплінованою, працелюбною та уважною ученицею. Має навчальні досягнення високого рівня, має хорошу зорову та слухову пам'ять. Завжди уважна, активна, готова допомогти. До виконання громадських доручень ставиться сумлінно, бере активну участь у громадському житті школи та класу. Анна скромна, весела, товариська, врівноважена та розсудлива, має авторитет серед друзів. 
Дочка – Антонюк Антоніна Геннадіївна – 19.08.2015 р. н., зареєстрована та проживає за адресою: вулиця Серпнева, 24, смт Ратне Ковельського району Волинської області. Навчається у Ратнівському ліцеї № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради. Зарекомендувала себе старанною, дисциплінованою, ученицею. Має навчальні досягнення достатнього рівня, добре запам’ятовує навчальний матеріал, творчо мислить. Завжди уважна та активна, багато читає. До виконання доручень ставиться сумлінно, весела, товариська, врівноважена, має авторитет серед друзів.. 
Оксана Адамівна з великою відповідальністю відноситься до виховання дітей, є турботливою і ніжною мамою, для якої діти є сенсом життя, що виховуються в дусі поваги до українських традицій та любові до України. Оксана Адамівна гарна господиня, завжди охайна та привітна. Родина Антонюк Оксани Адамівни дружна та зразкова.

Кандидатура Ятчук Наталії Адамівни рекомендована рішенням виконавчого комітету Ратнівської  селищної ради № 122 від 25 травня 2023 року.     

Представляється до присвоєння почесного звання України «Мати - героїня».

Селищний голова                                                                   Віталій БІРУК


Секретар селищної ради                                                        Людмила ГАВРИЛЮК
М.П.


02 листопада 2023 року


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь