Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №34/24 «Про затвердження Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється, і надання дозволу на об’єднання земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі»

Кількість переглядів: 15
Скликання: 8 скликання
Сесія: 34 сесія 22.11.2023
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 22.11.2023
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 34/24
Назва документу: Про затвердження Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється, і надання дозволу на об’єднання земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.05 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

22 листопада 2023 року                     смт Ратне                                             № 34/24

Про затвердження Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності, цільове призначення якої змінюється, і надання дозволу на об’єднання земельних ділянок для будівництва та обслуговування будівель торгівлі

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 20, 21, 791, 122, пунктом 27 розділу X «Перехідні положення» Земельного кодексу України, Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо відновлення системи оформлення прав оренди земельних ділянок сільськогосподарського призначення та удосконалення законодавства щодо охорони земель» від 19 жовтня 2022 року № 2698-IX, статтями 19, 50, 56 Закону України «Про землеустрій», статтями 24, 27 Закону України «Про Державний земельний кадастр», Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки комунальної власності загальною площею 0,0066 га, цільове призначення якої змінюється із «для будівництва і обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури» (код цільового призначення 02.10) на «для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (код цільового призначення 03.07), яка розташована за адресою: Україна, Волинська обл., Ковельський р-н, смт Ратне, вул. Центральна, 37 (кадастровий номер 0724255000:01:001:0215).
2. Відомості про зміну цільового призначення земельної ділянки, зазначеної в пункті 1 рішення, внести до Державного земельного кадастру.
3. Надати Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради дозвіл на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання двох земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради:
- загальною площею 0,0066 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (код цільового призначення 03.07), яка розташована за адресою: Україна, Волинська обл., Ковельський р-н, смт Ратне, вул. Центральна, 37 (кадастровий номер 0724255000:01:001:0215);
 - загальною площею 0,0014 га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі» (код цільового призначення 03.07), яка розташована за адресою: Україна, Волинська обл., Ковельський р-н, смт Ратне, вул. Центральна, (кадастровий номер 0724255000:01:001:0219).
4. Розроблену та погоджену технічну документацію із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок комунальної власності Ратнівської селищної ради для будівництва та обслуговування будівель торгівлі подати на розгляд сесії Ратнівської селищної ради для затвердження у встановленому чинним законодавством порядку.
6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.

Селищний голова                                                                      Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь