Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №38/9 «Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)»

Кількість переглядів: 22
Скликання: 8 скликання
Сесія: 38 сесія 28.12.2023
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 28.12.2023
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 38/9
Назва документу: Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.09 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

28 грудня 2023 року                          смт Ратне                                              № 38/9

Про проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 791, 93, 122-124, 127, 134-139 Земельного кодексу України, статтями 19, 50 Закону України «Про землеустрій», Законом України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 22 вересня 2021 року № 1013 «Деякі питання підготовки до проведення та проведення земельних торгів для продажу земельних ділянок та набуття прав користування ними (оренди, суперфіцію, емфітевзису)», з метою сприяння соціально-економічного розвитку Ратнівської селищної ради, забезпечення ефективного використання земельного фонду в ринкових умовах та наповнення селищного бюджету, Ратнівська селищна рада
ВИРІШИЛА:
1.    Затвердити Виконавчому комітету Ратнівської селищної ради проєкт землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,2500 га в оренду для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка, код цільового призначення 02.01), яка розташована за адресою: Україна, Волинська обл., Ковельський р-н, с. Шменьки, вул. Шевченка (кадастровий номер 0724284800:02:000:0352).
2.    Зареєструвати право комунальної власності на земельну ділянку, зазначену в пункті 1 рішення. 
3.    Провести земельні торги у формі аукціону з продажу права оренди земельної ділянки загальною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка, код цільового призначення 02.01), яка розташована за адресою: Україна, Волинська обл., Ковельський р-н, с. Шменьки, вул. Шевченка (кадастровий номер 0724284800:02:000:0352).

4. Затвердити умови продажу права оренди земельної ділянки, зазначеної в пункті 3 цього рішення:
4.1. цільове призначення земельної ділянки – для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка, код цільового призначення 02.01);
4.2. встановити строк оренди земельної ділянки – 10 (десять) років;
4.3. встановити стартовий розмір річної орендної плати земельної ділянки на рівні 5 (п’яти) відсотків нормативної грошової оцінки землі;
4.4. встановити значення кроку торгів у розмірі 1 (одного) відсотка стартової орендної плати за земельну ділянку, право оренди якої підлягає продажу на земельних торгах.
5. Погодити умови проєкту договору оренди земельної ділянки загальною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка, код цільового призначення 02.01), яка розташована за адресою: Україна, Волинська обл., Ковельський р-н, с. Шменьки, вул. Шевченка (кадастровий номер 0724284800:02:000:0352), що додається.
6. Уповноважити селищного голову Віталія БІРУКА за результатами проведення земельних торгів з продажу права оренди земельної ділянки підписати протокол проведення земельних торгів та укласти договір оренди земельної ділянки від імені організатора проведення земельних торгів – Ратнівської селищної ради.
7. Переможцю земельних торгів відшкодувати організатору проведення земельних торгів витрати (видатки), здійснені на підготовку лота до продажу в сумі, зазначеній в оголошенні про проведення земельних торгів, у порядку, встановленому Кабінетом Міністрів України.
8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.

Селищний голова                                                                       Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь