Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №40/24 «Про припинення Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Волинської обласної державної адміністрації права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій)»

Кількість переглядів: 7
Скликання: 8 скликання
Сесія: 40 сесія 05.03.2024
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 05.03.2024
Автор: Космін Тетяна Іванівна
Номер документу: 40/24
Назва документу: Про припинення Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Волинської обласної державної адміністрації права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій)
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.04 МБ)

 
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
VIIІ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

05 березня 2024 року                       смт Ратне                                               № 40/24

Про припинення Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Волинської обласної державної адміністрації права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій)

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 791, 1021, 122 Земельного Кодексу України, статтею 416 Цивільного кодексу України, на підставі витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності від 02.11.2022 року індексний номер 313942894, Ратнівська селищна рада 

ВИРІШИЛА:

1. Припинити Департаменту житлово-комунального господарства та будівництва Волинської обласної державної адміністрації (код ЄДРПОУ 38527672) право користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцій) загальною площею 2,3511 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (код цільового призначення 03.02), яка розташована за адресою: Україна, Волинська обл., Ковельський р-н, смт Ратне, вул. Шевченка, 9 (кадастровий номер 0724255100:01:003:0221), у зв’язку із закінченням строку, на який було надано право користування, а саме на період виконання будівельних робіт з будівництва переходу між школою і їдальнею.
2. Ратнівському ліцею № 2 ім. М. Заліпи Ратнівської селищної ради (Ігор РУДЧИК) провести державну реєстрацію припинення договору про право забудови земельної ділянки (суперфіцій) № 131 від 22.10.2013 р., укладеного між Ратнівською селищною радою та Департаментом житлово-комунального господарства та будівництва Волинської обласної державної адміністрації, зареєстрованого в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно про реєстрацію іншого речового права 22.10.2013 за № 2999450, відповідно до вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.

Селищний голова                                                                       Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь