Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення виконкому 2024 №62 «Про демонтаж тимчасової споруди»

Кількість переглядів: 28
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Рішення виконкому 2024
Дата: 11.03.2024
Автор: Аврамук Ірина Іванівна
Номер документу: 62
Назва документу: Про демонтаж тимчасової споруди
Прикріплені файли:
  1. Завантажити рішення (0.03 МБ)

                               
РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

  РІШЕННЯ                                                   

11 березня 2024 року    смт Ратне    № 62

Про демонтаж тимчасової споруди

    Керуючись статтями 30, 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Земельним кодексом України, статтею 28 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статтями 10, 16 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», Порядком розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 № 244, зареєстрованим в Міністерстві юстиції України 22 листопада 2011 р. за № 1330/20068, із змінами, внесеними згідно з наказом Міністерства розвитку громад та територій від 23.11.2020 № 284, у зв’язку з відсутністю правових підстав для розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності (паспорт-прив’язки ТС), враховуючи акт обстеження земельної ділянки від 16.02.2024 року, складений постійно діючою комісією з розгляду та вирішення земельних спорів на території Ратнівської селищної ради, виконавчий комітет Ратнівської селищної ради
ВИРІШИВ:
1. Зобов’язати громадянку ПРИЙМАЧУК Ірину Павлівну звільнити земельну ділянку комунальної власності загального користування, яка розташована за адресою: Україна, Волинська область, Ковельський район, смт Ратне, вул. Центральна, 16, шляхом демонтажу розміщеної на ній тимчасової споруди для провадження підприємницької діяльності (далі – тимчасова споруда), що розташована без відповідних правовстановлюючих та дозвільних документів, привести земельну ділянку у придатний для використання стан.
2. Надати громадянці ПРИЙМАЧУК Ірині Павлівні 7- денний строк з дня офіційного оприлюднення цього рішення на сайті Ратнівської селищної ради для добровільного виконання даного рішення.
3. Відділу містобудування та архітектури Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради (Ірина АВРАМУК) протягом 2-денного строку з дня прийняття цього рішення надіслати громадянці ПРИЙМАЧУК Ірині Павлівні копію цього рішення та розмістити на тимчасовій споруді відповідне повідомлення про її демонтаж.
4. Доручити Ратнівському виробничому управлінню житлово-комунального господарства (Адам НІНІЧУК) після спливу строку добровільного виконання цього рішення провести демонтаж тимчасової споруди та забезпечити її зберігання.
5. Рекомендувати відділенню поліції № 2 (сел. Ратне) Ковельського районного управління поліції ГУНП у Волинській області (Олег БОНЧАК) забезпечити безпеку і порядок під час проведення демонтажу тимчасової споруди.
6. Спеціалісту I категорії загального відділу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Олександру ЛІНЧУКУ оприлюднити це рішення на вебсайті Ратнівської селищної ради.
7. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника селищного голови Сергія КОВЧА.

Селищний голова              Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь