Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Розпорядження №78 «Про проведення на території Ратнівської селищної територіальної громади весняної толоки «Разом з перемогою до Великодня»»

Кількість переглядів: 48
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Розпорядження
Дата: 05.04.2024
Автор: Ковч Сергій Павлович
Номер документу: 78
Назва документу: Про проведення на території Ратнівської селищної територіальної громади весняної толоки «Разом з перемогою до Великодня»
Прикріплені файли:
  1. Завантажити розпорядження (1.44 МБ)

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТРАТНІВСЬКОЇ СЕЛИЩНОЇ РАДИ
КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

05 квітня 2024 року
смт Ратне
№ 78 

Про проведення на території Ратнівської селищної територіальної громади весняної толоки «Разом з перемогою до Великодня»

Відповідно до статті 33 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання статті 9 Закону України «Про благоустрій населених пунктів», розпорядження Кабінету Міністрів України від 31.03.2010 року № 777-р «Деякі питання проведення щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля», з метою поліпшення стану довкілля, озеленення, забезпечення належного санітарного стану прибудинкових територій, покращення благоустрою на території Ратнівської селищної територіальної громади:
Провести на території Ратнівської селищної територіальної громади в період з 10 квітня по 30 квітня 2024 року весняну толоку з виконанням комплексу заходів, спрямованих на покращення естетичного та санітарного стану територій, об’єктів масового перебування та відпочинку населення, ліквідацію стихійних засмічень, придорожніх смуг, силами комунальних закладів, підприємств та установ із залученням трудових колективів.
2. Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, організувати прибирання прилеглих до своїх об’єктів територій.
3. Рекомендувати власникам житлових будинків на території Ратнівської селищної ради забезпечити належний стан прибудинкових територій.
4. Начальнику КУ «Центр безпеки та життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради Олександру ГРЕСИКУ, начальнику Ратнівського ВУЖКГ Адаму НІНІЧУКУ, старості Гірниківського старостинського округу Івану ТЕРЕЩУКУ, старості Жиричівського старостинського округу Сергію ВАШЕСТЮКУ, старості Здомишельського старостинського округу Людмилі ЧЕРНУСЬ, старості Кортеліського старостинського округу Миколі КОРНЕЛЮКУ забезпечити:
- впорядкування території кладовищ, пам’ятників, обелісків, братських могил, місць поодиноких поховань до 20 квітня 2024 року;
- організацію роботи з ліквідації стихійних сміттєзвалищ, прибирання сміття та побутових відходів уздовж вулиць та доріг у межах населених пунктів громади;
- сприяти закладам, установам та підприємствам всіх форм власності в організації та виконанні заходів весняної толоки та забезпечити збір і вивезення побутових відходів.
5. Загальному відділу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради (Віра ЧЕРНУХА), старостам старостинських округів, КУ «Центр безпеки та життєдіяльності громади» Ратнівської селищної ради (Олександр ГРЕСИК), Ратнівському ВУЖКГ (Адам НІНІЧУК) забезпечити широке інформування мешканців громади про проведення весняної толоки.
6. Спеціалісту І категорії загального відділу Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Олександру ЛІНЧУКУ розпорядження опублікувати на офіційному вебсайті громади та висвітлювати хід проведення весняної толоки «Разом з перемогою до Великодня».
7. Відповідальним виконавцям доповісти про результати виконання цього розпорядження.
8. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.

Селищний голова                                                                                  Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь