Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №5/50 «Про затвердження технічної документації із землеустрою Глушко М.А. щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки у власність Ляху Р.Р.   »

Кількість переглядів: 430
Скликання: 8 скликання
Сесія: 5 сесія 02.03.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 02.03.2021
Номер документу: 5/50
Назва документу: Про затвердження технічної документації із землеустрою Глушко М.А. щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки у власність Ляху Р.Р.   
Прикріплені файли:
  1. Про затвердження технічної документації із землеустрою Глушко М.А. щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу зем (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

 РІШЕННЯ

02 березня 2021 року                      смт Ратне                                                № 5/50

Про затвердження технічної документації із землеустрою Глушко М.А. щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та передачу земельної ділянки у власність Ляху Р.Р.   

Розглянувши заяву громадянина Ляха Руслана Романовича щодо передачі земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) загальною площею 0,15 га по вул. Новій, 67 смт Ратне на підставі права власності на  житловий будинок, керуючись статтями 12, 79-1, 81, 107, 116, 118, 121 Земельного кодексу України, статтею 55 Закону України «Про землеустрій», статтею 24 Закону України «Про Державний земельний кадастр», пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Затвердити технічну документацію із землеустрою громадянці Глушко М.А. щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею 0,15 га (код цільового В02.01), яка знаходиться за адресою: вул. Нова, 67 смт Ратне Ратнівського району Волинської області (кадастровий номер – 0724255000:01:002:0147).
2. Передати безоплатно у власність гр. Ляху Руслану Романовичу земельну ділянку для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд загальною площею 0,15 га (код цільового В02.01), яка знаходиться за адресою: вул. Нова, 67 смт Ратне Ратнівського району Волинської області (кадастровий номер – 0724255000:01:002:0147).
3. Зобов’язати гр. Ляха Руслана Романовича провести державну реєстрацію права власності земельної ділянки, відповідно до вимог чинного законодавства.


Селищний голова                                                       Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь