Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №5/60 «Про зміну засновника, найменування та затвердження Статуту комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Ратнівської селищної ради у новій редакції»

Кількість переглядів: 252
Скликання: 8 скликання
Сесія: 5 сесія 02.03.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 02.03.2021
Номер документу: 5/60
Назва документу: Про зміну засновника, найменування та затвердження Статуту комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Ратнівської селищної ради у новій редакції
Прикріплені файли:
  1. Про зміну засновника, найменування та затвердження Статуту комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Ратнівської селищної ради у новій редакції (0.08 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ
  
02 березня 2021 року                    смт Ратне                                                    № 5/60

Про зміну засновника, найменування та затвердження Статуту комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Ратнівської селищної ради у новій редакції

Відповідно до статей 26, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законів України «Про освіту», статті 137 Господарського кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 26.01.2011року № 59 «Про затвердження Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи», Закону України «Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців та громадських формувань», керуючись статтею 89 Цивільного кодексу України та враховуючи рішення Ратнівської селищної ради від 12.11.2020 № 38/2 «Про прийняття у власність Ратнівської селищної ради об’єктів спільної власності громад, сіл, селищ району», Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Змінити засновника комунальної установи «Централізована бухгалтерія»
Ратнівської районної ради з Ратнівської районної ради (код ЄДРПОУ 23251791) на Ратнівську селищну раду (код ЄДРПОУ 04334695).
2. Змінити найменування з комунальної установи «Централізована бухгалтерія» Ратнівської районної ради на комунальну установу «Централізована бухгалтерія» Ратнівської селищної ради. 
3. Затвердити Статут комунальної установи «Централізована бухгалтерія»
Ратнівської селищної ради у новій редакції (додається).
4. Уповноважити заступника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Антонюк О.Я. провести державну реєстрацію змін до установчих документів в державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, згідно з вимогами чинного законодавства.
5. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань освіти, культури, депутатської діяльності та етики, захисту прав людини, дотримання регламенту, законності, правопорядку, боротьби із злочинністю та у справах сім’ї, молоді та спорту.


Селищний голова                                                                          Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь