Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №7/22 «Про надання товариству з додатковою відповідальністю «Волинська пересувна механізована колона № 8» згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування адмінприміщень та виробничої бази»

Кількість переглядів: 189
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія 23.04.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.04.2021
Номер документу: 7/22
Назва документу: Про надання товариству з додатковою відповідальністю «Волинська пересувна механізована колона № 8» згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування адмінприміщень та виробничої бази
Прикріплені файли:
  1. Про надання товариству з додатковою відповідальністю «Волинська пересувна механізована колона № 8» згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговува (0.03 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

23 квітня 2021 року                           смт Ратне                                          № 7/22 

Про надання товариству з додатковою відповідальністю «Волинська пересувна механізована колона № 8» згоди на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для обслуговування адмінприміщень та виробничої бази

Відповідно до пункту 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 12, 79-1, 116, 122, статті 55 Закону України «Про землеустрій», статті 24, пункту 10 Перехідних положень Закону України «Про Державний земельний кадастр», розглянувши клопотання товариства з додатковою відповідальністю «Волинська пересувна механізована колона № 8» від 19.03.2021 року № 19/03/21-1, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати товариству з додатковою відповідальністю «Волинська пересувна механізована колона № 8» згоду на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) згідно з державним актом на право постійного користування, яка знаходиться по вулиці Нова, 6а в смт Ратне орієнтовною площею 3,7 га для обслуговування адмінбудинку та господарських будівель.
2. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження сесії Ратнівської селищної ради. 
3. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань містобудування, будівництва, житлово-комунального господарства та комунальної власності, земельних відносин та екології.


Селищний голова                                                              Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь