Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №7/37 «Про відмову громадянам у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража »

Кількість переглядів: 190
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія 23.04.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.04.2021
Номер документу: 7/37
Назва документу: Про відмову громадянам у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража 
Прикріплені файли:
  1. Про відмову громадянам у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража  (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

23 квітня 2021 року                          смт Ратне                                                № 7/37

Про відмову громадянам у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража 

Відповідно до статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статті 24 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», статей 12, 118, 121 Земельного кодексу України, статті 50 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян Павлович І. Р. від 25.09.2020 року, Бігуна А. Ф. від 30.09.2020 року, Данилюка В. А. від 02.01. 2020 року, Ратнівська селищна рада
 
ВИРІШИЛА:

1. Відмовити гр. Павлович Ірині Ростиславівні у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, так як до заяви не додані графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, та не виготовлений детальний план території.   
2. Відмовити гр. Бігуну Анатолію Федоровичу у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, так як до заяви не додані графічні матеріали, на яких зазначено бажане місце розташування земельної ділянки, та не виготовлений детальний план території.   
3. Відмовити гр. Данилюку Валентину Адамовичу у наданні дозволу на виготовлення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва індивідуального гаража, так як відсутній детальний план території.   


Селищний голова                                                  Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь