Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №7/42 «Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  »

Кількість переглядів: 193
Скликання: 8 скликання
Сесія: 7 сесія 23.04.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 23.04.2021
Номер документу: 7/42
Назва документу: Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд   (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

23 квітня 2021 року                          смт Ратне                                                № 7/42

Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 81, 107, 116, 118 Земельного кодексу України, статтею 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви громадян про надання дозволу на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати гр. Соботович Олені Дорофіївні дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: провул. Тихий, с. Жиричі Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01).
2. Надати гр. Сахарчуку Володимиру Володимировичу дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, с. Запоківне Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01). 
3. Надати гр. Глушко Валентині Михайлівні дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Тиха, с. Комарове Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01).  
4. Надати гр. Корпачу Віктору Гнатовичу дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Шкільна, с. Доманове Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01). 
5. Надати гр. Прачук Устині Сергіївні дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Лугова, с. Гірники Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,1900 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01). 
6. Надати гр. Семенюк Олені Павлівні дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Лугова, с. Гірники Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,1469 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01). 
7. Надати гр. Штик Марії Іванівні дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Лесі Українки, с. Прохід Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01). 
 8. Надати гр. Корпач Єві Степанівні дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, с. Прохід Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,1320 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01). 
 9. Надати гр. Корпачу Федору Лазаровичу дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, яка знаходиться за адресою: вул. Польова, с. Прохід Волинської області в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,1753 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код В.02.01). 
10. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження сесії Ратнівської селищної ради. 


Селищний голова                                                         Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь