Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №8/10 «Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності»

Кількість переглядів: 552
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія 04.06.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 04.06.2021
Номер документу: 8/10
Назва документу: Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності
Прикріплені файли:
  1. Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

04 червня 2021 року                               смт Ратне                                          № 8/10

Про передачу в оренду нерухомого майна комунальної власності

Відповідно до статей 26, 60 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статей 4-6 Закону України «Про оренду державного та комунального майна», постанови Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», постанови Кабінету Міністрів України від 04.10.1995 року № 786 «Про методику розрахунку орендної плати за державне майно та пропозиції її розподілу», розглянувши клопотання Ковельської районної державної адміністрації від 12.04.2021 року № 439/31/2-21, від 26.04.2021 року № 499/12/2-21, клопотання управління соціального захисту населення Ковельської районної державної адміністрації від 22.04.2021 року № 692/1.16/2-21, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1.    Передати Ковельській районній державній адміністрації в оренду частину адміністративної будівлі (офісні приміщення) відповідно до плану поверхів: 
1) кабінет № 79 площею 17,5 кв. м, кабінет № 80 площею 16,6 кв. м (на другому поверсі) та архівосховище площею 49,6 кв. м, розміщених в будівлі, що знаходиться за адресою: Волинська обл., смт Ратне, вул. Центральна, 19 для функціонування архівного відділу Ковельської районної державної адміністрації;
2) кабінет 1-5 площею 14,5 кв. м (на першому поверсі), розміщений в будівлі, що знаходиться за адресою: Волинська обл., смт Ратне, вул. Каштанова 19а для функціонування служби у справах дітей Ковельської районної державної адміністрації.
2.    Передати управлінню соціального захисту населення Ковельської районної державної адміністрації в оренду частину громадського будинку (офісні приміщення) загальною площею 188,0 кв. м відповідно до плану громадського будинку, у тому числі: кабінет 1-2 площею 11,5 кв. м (на першому поверсі) та кабінети площею 176,5 кв. м (на другому поверсі) будівлі, що знаходиться за адресою: Волинська обл., смт Ратне, вул. Каштанова 19а для функціонування Відділення № 2 селища Ратне.
3.    Визначити Виконавчий комітет Ратнівської селищної ради орендодавцем вказаного комунального майна.
4.     Включити вказані в пунктах 1, 2 цього рішення об’єкти оренди до Переліку другого типу.
5.     Затвердити умови оренди нерухомого майна комунальної власності зазначеного в пунктах 1, 2 цього рішення:
Цільове призначення об’єктів – офісні приміщення.
Встановити строк оренди об’єктів – 1 рік.
Встановити орендну плату відповідно до Методики розрахунку орендної плати за державне майно та пропорції її розподілу, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 4 жовтня 1995 року № 786, у розмірі 1 грн.
6. Головному спеціалісту з інформаційних технологій відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Олександру Лінчуку забезпечити:
- оприлюднення інформаційного повідомлення про передачу вищезазначених об’єктів оренди без проведення аукціону на офіційному вебсайті Ратнівської селищної ради не пізніше 10 календарних днів з дня прийняття цього рішення;
-   внесення інформації про об’єкти оренди до електронної торгової системи в порядку і строки, передбачені Порядком передачі державного та комунального майна, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 3 червня 2020 року № 483.
7. Начальнику відділу правового та кадрового забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Наталії Колєснік забезпечити юридичний супровід виконання цього рішення.
8. Начальнику відділу - головному бухгалтеру відділу бухгалтерського обліку та господарського забезпечення Виконавчого комітету Ратнівської селищної ради Аллі Палій забезпечити контроль за виконанням умов договорів щодо порядку розрахунків за договорами, а також відшкодуванням балансоутримувачу витрат на утримання орендованого нерухомого майна та надання комунальних послуг орендарям. 
9. Контроль за виконанням цього рішення покласти на постійну комісію з питань планування, бюджету, фінансів, соціально-економічного розвитку громади, промисловості, підприємництва та сфери послуг.


Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь