Ратнівська селищна рада
Ратнівська територіальна громада
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення сесії №8/17 «Про надання дозволу громадянам на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд »

Кількість переглядів: 134
Скликання: 8 скликання
Сесія: 8 сесія 04.06.2021
Тип документу: Рішення сесії
Дата: 04.06.2021
Номер документу: 8/17
Назва документу: Про надання дозволу громадянам на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд 
Прикріплені файли:
  1. Про надання дозволу громадянам на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  (0.04 МБ)

РАТНІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ВОСЬМЕ СКЛИКАННЯ

РІШЕННЯ

04 червня 2021 року                            смт Ратне                                              № 8/17

Про надання дозволу громадянам на складання технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд 

Керуючись пунктом 34 статті 26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтями 12, 79-1, 81, 107, 116, 118 Земельного кодексу України, статтею 55 Закону України «Про землеустрій», розглянувши заяви гр. Хоміч Ганни Кіндратівни від 12.04.2021 року та гр. Мисюка Ігоря Степановича від 21.04.2021 року, Ратнівська селищна рада

ВИРІШИЛА:

1. Надати гр. Хоміч Ганні Кіндратівні дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,2500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код цільового призначення В.02.01), яка знаходиться за адресою: вул. Центральна, с. Конище Волинської області.
2. Надати гр. Мисюку Ігорю Степановичу дозвіл на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки, в натурі (на місцевості) орієнтовною площею 0,1500 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (код цільового призначення В.02.01), яка знаходиться за адресою: вул. Лесі Українки, смт Ратне Волинської області. 
3. Технічну документацію із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) подати на затвердження Ратнівській селищній раді. 

Селищний голова                                                                                Віталій БІРУК


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь